Ποιος θα είναι ο παραγωγός στο νέο άλμπουμ των Metallica;
News

Ποιος θα είναι ο παραγωγός στο νέο άλμπουμ των Metallica;

Να και κάτι που δεν είχαμε συζητήσει τόσο καιρό. Κάτι που είναι εξίσου σημαντικό με τη δημιουργία του νέου δίσκου των Metallica. Ποιος θα είναι υπεύθυνος για την παραγωγή του.

Γιατί όπως και να το κάνουμε ο ήχος είναι αυτό που καθόρισε σε μεγάλο επίπεδο της δύο προηγούμενες κυκλοφορίες της μπάντας.

Σε συνέντευξη του στο BBC RADIO 1, o Lars Urich, αφού επανέλαβε ότι η διαδικασία προχωράει όταν η μπάντα δεν δίνει συναυλίες ρωτήθηκε για το θέμα του παραγωγού. Και μπορεί να μην είπε όνομα, όμως μας έβαλε σε σκέψεις αφού πλέον μπορούμε να θεωρήσουμε ότι η συμμετοχή του Rick Rubin δεν είναι δεδομένη.

«Δεν μπορώ να σας πω ακόμα. Οι manager μας ήρθαν και μας έκαναν την ίδια ερώτηση πριν μερικές ημέρες και έφυγαν με άδεια χέρια. Αλλά η επιλογή θα γίνει ανάμεσα σε δύο άτομα και κανένα από αυτά δεν θα είναι έκπληξη για κανέναν. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της επιλογής».

Βέβαια το «δεν θα είναι έκπληξη» είναι σχετικό. Δεν θα είναι έκπληξη αν κατέληγαν στον Rick Rubin που έφτιαξε το Death Magnetic. Λέτε να έχουμε επιστροφή Bob Rock, που μπορεί να υπεύθυνος για τον εκπληκτικό ήχο του Black Album αλλά το όνομα του είναι και πάνω στο St. Anger;

Όπως και να χει περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον την ανακοίνωση γιατί δεν αποκλείεται να παίξει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: