Η πιο συγκινητική στιγμή του Walking Dead
News

Η πιο συγκινητική στιγμή του Walking Dead

Πολλές είναι φορές που οι δημιουργοί της σειράς του Walking Dead μας έχουν μπήξει ένα μαχαίρι στην καρδιά, στρίβοντας το σιγά σιγά και εμείς να φωνάζουμε ΟΟΟΟΧΙ.

Η στιγμή όμως που έκανε όλα τα μάτια να δακρύσουν και όλες τις μύξες να κυλήσουν (κάνει και ρήμα) δεν βρίσκεται στη σειρά, αλλά στο εξίσου εξαιρετικό παιχνίδι του Walking Dead.

Βασισμένο στο comic του Robert Kirkman η Telltale games δημιούργησε ένα adventure style game, του οποίου η ιστορία εξελίσσεται ανάλογα με τις επιλογές του παίκτη.

Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, όλα είναι σχεδόν πάνω σου, με ελάχιστους προκαθορισμένους θανάτους από το σενάριο. Κάθεσαι και σκέφτεσαι ότι μπορούσες να σώσεις τον τάδε, γιατί πέθανε ο άλλος και πάει λέγοντας.

Ένας θάνατος όμως θα σας κάνει να κλάψετε σαν οπαδό των Metallica, ο οποίος για τη γιορτή του πήρε το St. Anger όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ MAJOR ENDING SPOILER (παρόλα αυτά η ιστορία παραμένει επική)

Επίσης να σημειωθεί πως αν παίξετε το παιχνίδι και γίνετε ένα με τους χαρακτήρες η φόρτιση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, οπότε κάντε αυτή τη χάρη στον εαυτό σας και παίξτε, αυτό το αριστούργημα που λέγεται Walking Dead.

Όσοι έxετε παίξει ήδη το παιχνίδι ξαναζήστε απλά τη στιγμή.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/VZ0AFP3UfmE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/oX8kSihzoA0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ