Το πιο πρόσφατο από τα 20 αγαπημένα άλμπουμ των ελλήνων οπαδών κυκλοφόρησε το... 1992!
News

Το πιο πρόσφατο από τα 20 αγαπημένα άλμπουμ των ελλήνων οπαδών κυκλοφόρησε το… 1992!

Όσοι έχετε Facebook θα έχετε δει ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί πολύ, ένα ωραίο εργαλείο που μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε τα 20 αγαπημένα μας άλμπουμ όλων των εποχών. Ωραία φάση αυτές οι προσωπικές λίστες, που συνήθως έχουν μέσα πράγματα που ο καθένας μας τα έχει συνδέσει με διαφορετικές εμπειρίες και βιώματα.

Το ψάξαμε λίγο παραπάνω και βρήκαμε ότι το 20albums.com, παίρνει τις επιλογές του καθενός και στη συνέχεια τις κατηγοριοποιεί με βάση τη χώρα, έτσι έχουμε στα χέρια μας τα 20 πρώτα άλμπουμ σε προτιμήσεις στην Ελλάδα.

Έχουν κάποιες εκπλήξουμε αυτά, όπως ότι την κορυφή καταλαμβάνει το Painkiller των Judas Priest και ότι οι Metallica δεν βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα, αλλά για εμάς το σημαντικότερο στοιχείο είναι ένα. Το νεότερο από τα άλμπουμ που βρίσκεται στη λίστα είναι το Images and words των Dream Theater. Ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1992, 26 χρόνια πριν δηλαδή, όταν ένα μεγάλο ποσοστό όσων έκαναν τις λίστες του ήταν αγέννητοι.

Θα μας συγχωρήσετε, αλλά υπάρχουν πολλά άλμπουμ που κυκλοφόρησαν από τότε και θα έπρεπε να είναι στη λίστα. Αυτή που ακολουθεί είναι η λίστα με τα 20 πρώτα σε προτιμήσεις άλμπουμ στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ