H πιο ακριβή σκηνή στην ιστορία του Office: 250.000 δολάρια για 52 δευτερόλεπτα!
News

H πιο ακριβή σκηνή στην ιστορία του Office: 250.000 δολάρια για 52 δευτερόλεπτα!

Όσοι έχετε δει το Office είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχετε ότι δεν έχετε μείνει στη μία φορά αλλά έχετε περάσει στο στάδιο των επαναλήψεων. Η σειρά στην εποχή της πανδημίας γνωρίζει τεράστια επιτυχία, αφού το κοινό επιστρέφει σε αυτήν ξανά και ξανά παγκοσμίως, όπως για παράδειγμα γίνεται στην Ελλάδα με τα «Φιλαράκια».

Έχοντας δει λοιπόν το Office θα αναρωτιέστε σε ποια σκηνή της σειράς αναφέρετε ο τίτλος. Τι ήταν αυτό που κόστισε τόσα πολλά λεφτά για 52 δευτερόλεπτα; Μιλάμε για ποσό επιπέδου Avengers.

Κι όμως, αυτή η σκηνή υπάρχει και όπως αποκάλυψε η Jenna Fischer που υποδυόταν την Pam, είναι η πρόταση γάμου που της κάνει ο Jim στην πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου, που μεταδόθηκε πίσω στον Σεπτέμβριο του 2008.

Και πάλι όμως πώς γίνεται μία σκηνή που γυρίστηκε στο δρόμο μπροστά από ένα βενζινάδικο να κόστισε τόσα λεφτά; H Fischer έχει την απάντηση και την έδωσε στο podcast που διατηρεί μαζί μ με την Angela Kinsey (επίσης πρωταγωνίστρια του Office).

«Το βενζινάδικο που γυρίστηκε η σκηνή δεν είναι πραγματικό. Η παραγωγή έστησε το σκηνικό μέσα σε εννέα ημέρες στο μεγάλο πάρκινγκ ενός καταστήματος Best Buy. Η σκηνή είναι τραβηγμένη από μακριά με την κάμερα να ζουμάρει στον Jim (John Krasinski) την ώρα που γονατίζει.

Βλέπουμε αυτοκίνητα να περνάνε από μπροστά αλλά και πάλι ο δρόμος δεν είναι πραγματικός. Είχαν στήσει μία λεωφόρο με τέσσερις λωρίδες και είχαν βάλει αυτοκίνητα να περνούν με μεγάλη ταχύτητα.

Τέλος, υπήρχαν και οπτικά εφέ, αφού αφαιρέθηκαν ψηφιακά τα βουνά που φαίνονταν από πίσω και μπήκαν δέντρα που θύμιζαν περισσότερο την Ανατολική Ακτή όπου υποτίθεται ότι εξελίσσεται η σκήνη. Όλο αυτό κόστισε 250.000 δολάρια και η σκηνή διαρκεί μόλις 52 δευτερόλεπτα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: