Πιαστήκαμε εντελώς μαλάκες με τις θεωρίες για την Άρια στο Game of Thrones
News

Πιαστήκαμε εντελώς μαλάκες με τις θεωρίες για την Άρια στο Game of Thrones

Αν δεν έχετε δει ακόμα το όγδοο επεισόδιο της έκτης σεζόν του Game of Thrones τότε καλύτερα να φύγετε τώρα από εδώ. Και αυτό γιατί…

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα ασχοληθήκαμε με τις θεωρίες που κυκλοφορούσαν στο internet σχετικά με την Άρια, την οποία είχαμε αφήσει μαχαιρωμένη και αιμόφυρτη στο τέλος του έβδομου επεισοδίου του Game of Thrones.

Οι δύο πιο δημοφιλείς θεωρίες έλεγαν ότι πρώτον, η Άρια προσποιείται τον τραυματισμό της αφού αποκλείεται να ήταν τόσο απρόσεκτη με τα χρήματα αλλά και τον τρόπο που κινείται και η δεύτερη ότι η Άρια και το κορίτσι που την κυνηγά είναι το ίδιο πρόσωπο. Το ένα κομμάτι του εαυτού της που θέλει να γίνει απρόσωπο κυνηγά αυτό το κομμάτι του εαυτού της που θέλει να παραμείνει η Άρια Σταρκ από το Γουέστερος.

Και οι δύο θεωρίες έμοιαζαν αρκετά πιθανές.

Δεν χρειάστηκαν όμως παρά μόνο λίγα λεπτά στο ξεκίνημα του επεισοδίου αυτής της εβδομάδα για να καταρριφθούν αφού τίποτα από τα δύο δεν ίσχυες.

Απλά η Άρια ήταν όντως τόσο απρόσεχτη κάτι που πάει εντελώς κόντρα με τον χαρακτήρα που την έχουμε δει να χτίζει τα τελευταία χρόνια.

Η Τρίτη θεωρία κυκλοφόρησε προς το τέλος της εβδομάδας και ήταν λίγο τραβηγμένη παρόλα αυτά αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής. Βασίστηκε σε μία promo φωτογραφία του επεισοδίου.

semnome_ep8

Κάποιοι παρατήρησαν ότι η σιλουέτα του τύπου πίσω από το κορίτσι μοιάζει σε ύποπτο βαθμό με τον Σίριο Φορέλ. Τον άνθρωπο που δίδαξε ξιφομαχία στην Άρια στην πρώτη σεζόν.

sylvio2-thumb-600x858-469490

Η θεωρία προχώρησε ακόμα περισσότερο και ήθελε τον Σίριο Φορέλ να είναι ακόμα και το ίδιο πρόσωπο με τον Τζάκεν!

Προς το τέλος του επεισοδίου και όταν βλέπαμε την εξέλιξη του κυνηγητού αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα της… ύποπτης σιλουέτας.  Ένας κομπάρσος που έτυχε να περνά…

arya

Χιλιάδες λέξεις γράφτηκαν για αυτές τις θεωρίες στα site σε ολόκληρο τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία και εμείς. Και είναι λογικό από τη στιγμή πλέον που το Game of Thrones έχει ξεφύγει από την πλοκή των βιβλίων η παραμικρή σκηνή να αναλύεται σε υπερβολικό βαθμό. Και έχουμε ακόμα μπροστά μας δύο επεισόδια. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει!

Έχει πλάκα πάντως η κουβέντα για τις θεωρίες. Εμείς το διασκεδάζουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ