Πέθανε στα 52 της η πρωταγωνίστρια του Peaky Blinders!
News

Πέθανε στα 52 της η πρωταγωνίστρια του Peaky Blinders!

Είδηση σοκ είχαμε από το απόγευμα της Παρασκευής αφού όπως ανακοινώθηκε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 52 ετών άφησε η Helen McCrory, γνωστή από το ρόλο της Polly Gray στο Peaky Blinders.

Την ανακοίνωση έκανε ο σύζυγος της και επίσης ηθοποιός, Damian Lewis. «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ότι μετά από μία ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή γυναίκα, Helen McCrory, πέθανε ειρηνικά στο σπίτι της περιτριγυρισμένη από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων. Και στο θάνατο ήταν όπως στη ζωή. Ατρόμητη. Θεέ μου πόσο την αγαπάμε και πόσο τυχεροί ήμασταν που την είχαμε στη ζωή μας. Το φως της ήταν τόσο δυνατό. Πήγαινε τώρα, μικρή μου, στο άνεμο και σε ευχαριστώ» έγραψε.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2007 και απέκτησαν ένα γιο και μία κόρη.

Η Helen McCrory υποδύθηκε τη Narcissa Malfoy στις τρεις τελευταίες ταινίες του Harry Potter, ενώ έπαιξε επίσης στο Hugo του Σκορσέζε και το Skyfall τους James Bond. Είχε καριέρα και στο θέατρο με συμμετοχές σε πάνω από 25 παραστάσεις.

Στο Peaky Blinders είχε το ρόλο της θείας του Tommy Shelby για πέντε σεζόν ενώ λογικά θα τη δούμε και στην 6η σεζόν, αφού τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι η επερχόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς με την ιστορία να αναμένεται να ολοκληρωθεί με μία ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ