Πέθανε ο Philthy Animal Taylor των Motorhead
Music

Πέθανε ο Philthy Animal Taylor των Motorhead

Μούδιασμα στη μεταλλική κοινότητα, προκαλεί η είδηση που διέρρευσε σήμερα το απόγευμα, ότι ο  πρώην ντράμερ των MOTORHEAD,  Phil “Philthy Animal” Taylor, από εχθές 11 Νοεμβρίου δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Η είδηση του θανάτου του μουσικού, έγινε γνωστή μέσω της σελίδας που διατηρεί ο πρώην συνεργάτης του,  “Fast” Eddie Clarke,  ο οποίος έγραψε πως: «Ο αγαπημένος μου φίλος και αδερφός πέθανε χθες το βράδυ. Ήταν άρρωστος εδώ κάποιο καιρό, αυτό όμως δεν το κάνει ευκολότερο, όταν έρχεται τελικά αυτή η στιγμή… Ήξερα τον Phil από τότε που ήταν 21 ετών και ήταν απίστευτος χαρακτήρας. Ευτυχώς φτιάξαμε, φανταστική μουσική μαζί και έχω πάρα μα πάρα πολλές  βαθιές αναμνήσεις από τον καιρό που περάσαμε παρέα… R.I.P. Phil

Ο ντράμερ, που ενάμιση μήνα πριν, έκλεισε τα 61, είχε κερδίσει την παγκόσμια αναγνώριση με τους MOTORHEAD μέσα απ’ τη συμμετοχή του στα κορυφαία, “Overkill”, “Bomber” και “Ace of Spades”, ενώ ήταν πολύ γνωστός και για την «μούρλα» που κουβαλούσε! Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν ανά καιρούς με διάφορους μουσικούς αν και το όνομά του δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα μετά το 2009, όταν και έκανε μια guest εμφάνιση με τους OVERKILL.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ενώ και απ’ την επίσημη σελίδα των MOTORHEAD  στο διαδίκτυο δεν έχει υπάρξει προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή: rockhard.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: