Πέντε σουρεάλ κι όμως αληθινές ιστορίες για τους Slipknot
News

Πέντε σουρεάλ κι όμως αληθινές ιστορίες για τους Slipknot

Με το πρώτο άλμπουμ των Slipknot μετά το 2008 να πλησιάζει όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Corey Taylor, κάναμε μια γύρα στο internet για να ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές για τους μασκοφόρους από την Iowa.

Ψηλά τα πόδια πεζικάριοι

Μια μέρα όπως κάθε άλλη, τα εννέα μέλη της μπάντας έβγαιναν από το βαν τους, φορώντας τις στολές τους, έλα όμως που οι αστυνόμοι που τους είδαν τους πέρασαν για ληστές με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν.

(515)

Όσοι έχετε ακούσει το (515), intro στο άλμπουμ Iowa και απορείτε τι στο διάολο συμβαίνει δεν είστε μόνοι. Πίσω όμως από τις κραυγές υπάρχει μια ιστορία. Κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του Iowa ο Sid Wilson εμφανίστηκε στο στούντιο χωρίς να υπάρχει λόγος. Ο παππούς του είχε πεθάνει το προηγούμενο βράδυ και οι φίλοι του στο συγκρότημα αποφάσισαν πως πρέπει να το βγάλει από μέσα του. Του έδωσαν ένα μικρόφωνο και τον άφησαν να ουρλιάξει και να κλάψει όσο ήθελε, η συνέχεια είναι γνωστή.

Ο Clown και οι φοβίες του

Ο άνθρωπος που έχει παραδεχτεί πως φοβάται το κοάλα από όλα τα ζώα του κόσμου, δεν δίστασε να γευτεί περιττώματα ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή. Τουλάχιστον σύμφωνα με τον κιθαρίστα της μπάντας Jim Root, η ποσότητα ήταν μικρή.

Ένα αυτόγραφο παρακαλώ

Όποιος πάει ξανά με ένα απλό χαρτί ή καμιά μπλούζα για να πάρει αυτόγραφο ας μην κάνει τον κόπο να βγει ξανά από το σπίτι του. Ας πάρει μαθήματα από τον οπαδό των Slipknot που κάποτε είχε ζητήσει από τον clown να του υπογράψει πάνω σε μια καρδιά αγελάδας και μετά βλέπουμε.

Κοκαλάκι;

Ακόμα πιο περίεργη είναι και πάλι μια ιστορία του clown στην οποία αφηγείται πως ένας τύπος του έφερε ανθρώπινο κόκκαλο το οποίο φαινόταν αρκετά φρέσκο, ξέρετε αυτό που είναι μέσα στο σώμα μας, για να του βάλει μια υπογραφή.

Και η μάσκα μέσα

Ένα από τα καλά του να είσαι σε μπάντα είναι πως μπορείς να έχεις όλα τα κοριτσάκια για πάρτη σου, εκτός κι αν είσαι ο μπασίστας, συγγνώμη παιδιά. Πίσω στο μακρινό 1999 ο Corey Taylor βρισκόταν μέσα σε μια μπανιέρα, ενώ τέσσερις κοπέλες ήταν έτοιμες να κάνουν την «χαλαρή» ανάγκη τους πάνω του. Λεπτομέρειες ευτυχώς δεν ξέρουμε, ξέρουμε όμως την κατάληξη στην οποία μια από τις κοπέλες, για την ακρίβεια αυτή που ήθελε να φοράει τη μάσκα του Corey κατά τη διάρκεια του σεξ, προσπαθούσε να του δαγκώσει το λαιμό. Να κάτι που λίγοι θα μπορούν να αφηγηθούν στα παιδιά τους με περηφάνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ