Πέντε λόγοι για να γουστάρουμε στο Heavy By the Sea
News

Πέντε λόγοι για να γουστάρουμε στο Heavy By the Sea

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Νερού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Heavy by the Sea Festival. Και μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο Μουντιάλ, αλλά εντάξει τα ματς είναι της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων και μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά.

Πάμε να δούμε πέντε λόγους για τους οποίους η παρουσία μας εκεί κρίνεται απαραίτητη

Το μοναδικό metal φεστιβάλ φέτος

Για σκεφτείτε το λίγο. Θα είναι η μοναδική μας ευκαιρία να βάλουμε τα μαύρα μας και να πάμε να ψηθούμε στον ήλιο. Γιατί ακόμα κι αν δεν γουστάρετε όλες τις μπάντες, σίγουρα γουστάρετε την ατμόσφαιρα που μόνο οι μεταλάδες μπορούν να δημιουργήσουν σε ένα φεστιβάλ.

Ζήτω οι ελληνικές μπάντες

Οι Planet of Zeus κυκλοφόρησαν δισκάρα και γεμίζουν πάντα τα club. Οι Nightstalker συμπλήρωσαν 25 χρόνια ζωής και αν υπάρχει μια μπάντα που μπορεί να στήσει ένα καλό πάρτι τότε είναι αυτή. Μαζί τους για να μην ξεχνιόμαστε και οι Tardive Dyskinesia.

O father O Satan O Sun

Πολύς κόσμος λέει ότι το Satanist των Behemoth είναι μέχρι στιγμής ο δίσκος της χρονιάς. Έχουμε χρόνια να τους δούμε και όπως φαίνεται είναι στα καλύτερα τους. Η brutal στιγμή του φεστιβάλ θα έχει τους καλύτερους εκπροσώπους που κυκλοφορούν στην πιάτσα αυτή τη στιγμή.
[iframe]<center><iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/25WXvZz-FU4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>[/iframe]

Τώρα που συμβαίνει

Μέσα σε τρία χρόνια οι Ghost έχουν καταφέρει να ανέβουν τα σκαλιά δέκα δέκα. Με μόνο δύο δίσκους κατάφεραν να παίζουν σε φεστιβάλ κάτω μόνο από τους Metallica και να φτιάξουν τον δικό τους μύθο. Η ώρα που θα εμφανιστούν τους βοηθάει αφού θα έχει νυχτώσει μόλις και πολύ θέλουμε να δούμε τι ψάρια πιάνουν πλέον στις μεγάλες σκηνές.

[iframe]<center><iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/d8RH8RO0eR0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>[/iframe]

Η πρώτη μας φορά

Θυμάστε την πρώτη φορά που είδατε από κοντά τους Machine Head; Τους Slipknot; Τους Tool; Τους Korn; Όλα αυτά τα συγκροτήματα έχουν κάτι κοινό. Ανήκουν στα ακούσματα του πιο alternative metal κοινού και επίσης έχουν έρθει όλοι στην Ελλάδα.

Οι Deftones δεν έχουν έρθει. Και δεν έρχονται μόνο για να νοσταλγήσουμε τις μέρες που λιώναμε το White Pony και το Around The Fur, αλλά έχουν και δύο δισκάρες μέσα στην τελευταία πενταετία. Οπότε παραμένουν μπάντα του σήμερα. Και όπως σε όλα τα πράγματα η πρώτη φορά είναι κάτι που θυμόμαστε και θα έχουμε να το λέμε.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/Bw2n4zGNdF8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Τα λέμε τη Δευτέρα στο Heavy by the Sea.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ