Πέντε ντράμερ για τους Slipknot!
News

Πέντε ντράμερ για τους Slipknot!

Το δράμα της αποχώρησης του Joey Jordison από τους Slipknot βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και λογικά θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα όταν θα έρθουν στο φως οι αιτίες.

Παρόλα αυτά το συγκρότημα συνεχίζει κανονικά τη δημιουργία του νέου άλμπουμ, κάτι που σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να παίξει ντραμς, ότι και να γίνει. Και πρέπει να το κάνει μέσα στους επόμενους μήνες.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι θα υπάρξει νέο μόνιμο μέλος για τους Slipknot, με το πιο πιθανό να είναι κάποιος απλά να γράψει τα ντραμς στο στούντιο και για την περιοδεία βλέπουμε.

Σκεφτήκαμε λοιπόν πέντε ντραμερ που θα μπορούσαν να αναλάβουν τα καθήκοντα του Joey και τους συνοδέψαμε με μερικές σκέψεις.

Στο τέλος του άρθρου πείτε μας ποιον θα προτιμούσατε εσείς!

Dave Lombardo

Dave-Lombardo

Δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε πολύ. Μπορεί να παίξει παντού και έχει στα συν του ότι θα προσέφερε ένα μεγάλο άνοιγμα στο συγκρότημα στο πιο παραδοσιακό κοινό που έχει συνδέσει τους Slipknot με το nu metal και τους σιχτιρίζει.

Mike Portnoy

mikeportnoy

Έχει δείξει στους Avenged Sevenfold ότι μπορεί να προσαρμοστεί και σε πιο μοντέρνα πράγματα. Δύσκολα όμως θα μπορούσαμε να τον φανταστούμε να παραμένει στη μπάντα αφού από ένα σημείο και μετά θα ήθελε παραπάνω εμπλοκή κάτι που θα τον οδηγούσε όπως και με τους A7X στην πόρτα της εξόδου.

Gene Hoglan

gene-hoglan

Θα ήταν ένα τρομερό κοντράστ δεν συμφωνείτε; Από τον Μικροσκοπικό ντράμερ στον τεράστιο ντράμερ ενώ δεν υπάρχει και κανένας που θα αμφισβητούσε τις δυνατότητες του. Η δουλειά του εδώ και τριάντα χρόνια τον αποδεικνύει.

Nicholas Barker

nicholas barker

Λόγω μεγέθους μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Hoglan. Είναι βέβαια πιο extreme στο παρελθόν του αλλά έχει το συν ότι θα μπορούσε να ανέβει στη σκηνή με κάποιου τύπου αμφίεση, αφού τα έχει κάνει τα βαψιματάκια του στο παρελθόν με Cradle of Filth και Dimmu Borgir.

David Silveria

david silveria

Το παίξιμο του είναι πιο κοντά στον ήχο των Slipknot και είναι και διαθέσιμος. Αλλά το παρελθόν του με την κόντρα με τον Corey Taylor (για τις διαφημίσεις Calvin Klein που είχε κάνει) μας κάνουν επιφυλακτικούς για το αν θα υπήρχε καν ως ενδεχόμενο και ως σκέψη.

[poll id=”9″]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ