Πέντε αποκαλύψεις για το πρίκουελ του Game of Thrones

Roxx |
george martin

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Με το φινάλε του Game of Thrones να βρίσκεται σχεδόν δύο μήνες πίσω μας, σιγά-σιγά στρέφουμε την προσοχή μας στο πρώτο πρίκουελ που πήρε το πράσινο φως με τα γυρίσματα για τον πιλότο να έχουν ήδη ξεκινήσει.Ο George RR Martin έχει ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία της νέας σειράς, που να θυμίσουμε ότι θα μας μεταφέρει πολλές χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του GOT.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly ο συγγραφέας φρόντισε να μας δώσει αρκετά μικρά στοιχεία για το περιεχόμενο της σειράς.

Τα βασίλεια του Γουέστερος θα είναι πάνω από 100: «Μέχρι τώρα μιλάγαμε για τα επτά βασίλεια. Ήταν τόσα όταν έγινε η κατάκτηση του Αίγκον. Αλλά όταν κοιτάξεις πίσω, υπήρχαν εννιά και 12 και τέλος πας αρκετά πίσω όταν υπήρχαν 100 βασίλεια. Για αυτή την εποχή μιλάμε».

Οι Σταρκ θα είναι εκεί: «Η οικογένεια των Σταρκ θα είναι σίγουρα εκεί. Και φυσικά θα υπάρχουν White Walkers ή όπως τους λέω στα βιβλία μου οι Άλλοι. Θα δούμε και Ανταρόλυκους και Μαμούθ».

Οι Λάννιστερ δεν θα εμφανιστούν, θα δούμε όμως την περιοχή τους: «Οι Λάννιστερ δεν είναι ακόμα εκεί, αλλά σίγουρα είναι το Casterly Rock είναι σαν τον Βράχο του Γιβραλτάρ. Εκεί μένουν οι Casterly από τους οποίους έχει πάρει και το όνομα η περιοχή».

Δεν θα υπάρχουν κεντρικοί πρωταγωνιστές: «Όπως ξέρετε από το Game of Thrones δεν βάζαμε υποψηφιότητες για βραβεία πρώτων ρόλων, μέχρι πρόσφατα. Νομίζω ότι το ίδιο θα γίνει και με αυτή τη σειρά. Είναι μια μεγάλη ομάδα».

Ο τίτλος ίσως είναι μια παραλλαγή αυτού που περιμέναμε: «’Έχω ακούσει μία πρόταση να λέγεται η σειρά The Longest Night. Αυτή είναι μία παραλλαγή του Long Night που δεν θα με πείραζε και μου φαίνεται αρκετά καλή». 

Αν ο πιλότος του πρίκουελ εγκριθεί τότε δεν αποκλείεται να δούμε τη σειρά κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2020 αν και το 2021 μοιάζει αυτή τη στιγμή πιο πιθανό.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ