Peaky Blinders: Ο δημιουργός αποκάλυψε το πλάνο για ταινία, spin-off και έκτη σεζόν!
News

Peaky Blinders: Ο δημιουργός αποκάλυψε το πλάνο για ταινία, spin-off και έκτη σεζόν!

Η μεγαλύτερη είδηση που έβγαλε η εβδομάδα στο τηλεοπτικό πεδίο, δεν ήταν άλλη από την αποκάλυψη ότι η 6η σεζόν του Peaky Blinders που ετοιμάζεται αυτή την εποχή θα είναι και η τελευταία της σειράς και στη συνέχεια θα δούμε μία ταινία που θα ολοκληρώσει την ιστορία.

Με νέα του συνέντευξη στο Variety, ο δημιουργός του Peaky Blinders, αποκαλύπτει το πλάνο του για την ταινία και όχι μόνο.

«Η ταινία είναι αυτή τη στιγμή στο αρχικό στάδιο δημιουργίας. Είναι μία ολοκληρωμένη ιδέα, με αρχή μέση και τέλος. Νομίζω ότι θα είναι ένα ταιριαστό φινάλε στην ιστορία που έχουμε πει μέχρι στιγμής, αλλά από αυτήν θα βγουν πράγματα που δεν θέλω να αποκαλέσω spin-offs, αλλά θα υπάρξουν άλλες σειρές που θα συνεχίσουν την ιστορία σε αυτό το κομμάτι της κοινωνίας και σε αυτή την οικογένεια» δήλωσε ο Steven Knight.

Αν και το πλάνο ήταν η σειρά να ολοκληρωθεί σε επτά σεζόν, ο Knight τόνισε ότι η πανδημία άλλαξε τα σχέδια τους αφού έχασαν σχεδόν έναν χρόνο παραγωγής, έτσι αποφάσισαν ότι η ταινία θα πάρει τη θέση της έβδομης σεζόν.

Όσο για το τι θα δούμε στα νέα επεισόδια ο δημιουργός της σειράς είχε να πει τα εξής: «Αυτό που κάνω με την έκτη σεζόν είναι η συνέχεια της μάχης που δίνει ο Tommy Shelby ενάντια στον φασισμό. Θέλω να δείξω ότι όταν ο Tommy γύρισε από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο ήταν συναισθηματικά νεκρός. Οι εμπειρίες του τον είχαν κάνει έναν μηδενιστή, χωρίς ηθικές αξίες που θα έκανε τα πάντα με στόχο το χρήμα. Όταν όμως έρχεται απέναντι στον φασισμό, κάτι ξυπνάει μέσα του και θα θυμάται τον διαχωρισμό ανάμεσα στο καλό και το κακό. Στην 6η σεζόν θα του συμβούν πράγματα που το κοινό σίγουρα δεν περιμένει». 

H 6η σεζόν του Peaky Blinders αναμένεται μέσα στο 2021. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ