Peacemaker: O James Gunn διευκρινίζει το timeline της σειράς με τον John Cena
News

Peacemaker: O James Gunn διευκρινίζει το timeline της σειράς με τον John Cena

Αρκετό καιρό πριν κάνει πρεμιέρα το Suicide Squad του James Gunn, είχε ανακοινωθεί ότι ετοιμάζεται ήδη spin-off σειρά που θα εστιάσει στον χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία o John Cena. Τον Peacemaker.

Και υπήρχε η κοινή πεποίθηση ότι θα εξελίσσεται στο παρελθόν για να δούμε τις ρίζες του χαρακτήρα που περιγράφεται ως πιο ακραίος Captain America. «Δεν με νοιάζει πόσους άντρες, γυναίκες και παιδιά θα χρειαστεί να σκοτώσω για να διατηρήσω την ειρήνη» είναι η χαρακτηριστική ατάκα του από το trailer της ταινίας. Προσοχή ακολουθούν spoilers για το The Suicide Squad. 

Στην κορύφωση του Suicide Squad, μένουμε με την εντύπωση ο Peacemaker πέφτει νεκρός από τη σφαίρα του Bloodsport ενώ ετοιμάζεται να σκοτώσει τη Ratcatcher 2, όμως όπως αποκαλύπτεται μετά τους τίτλους τέλους, έχει επιζήσει και σκοπεύουν να τον χρησιμοποιήσουν για ακόμα μία αποστολή.

O James Gunn που επιμελείται και τη σειρά που θα έρθει μέσα στη χρονιά στο HBO Max μίλησε για το πρότζεκτ και εξήγησε το που τοποθετείται χρονικά.

«Θα δούμε τον Peacemaker με τον πατέρα του, που υποδύεται ο Robert Patrick. Ποιο είναι το παρελθόν του, τι έχει κάνει, τι σημαίνουν όλα αυτά για εκείνον και που κατευθύνεται. Γιατί δεν είναι διαβολικό, απλά είναι ένας κακός τύπος. Στην ταινία μοιάζει σαν μην μπορεί να εξιλεωθεί, όμως νομίζω ότι υπάρχουν περισσότερα. Δεν μπορέσαμε να τον γνωρίσουμε τόσο καλά όσο κάποιους άλλους χαρακτήρες. Αυτό θα κάνει η σειρά και χρειαζόμουν οκτώ επεισόδια για να πω την ιστορία». 

To νέο Suicide Squad κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 19 Αυγούστου. 

https://youtu.be/Btzfn68bZpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ