Είδαμε το Μεγάλο Σορτάρισμα και πάθαμε… κρίση!
Movies

Είδαμε το Μεγάλο Σορτάρισμα και πάθαμε… κρίση!

Γράφει ο Νίκος Ράλλης (Καμία σχέση με τον Θανάση, απλά έτσι τα έφερε  η μοίρα να έχουν το ίδιο επώνυμο)

Αν τυχόν δεν έχετε καταλάβει ακόμα πώς ξεκίνησαν όλα και έχετε φτάσει να κάνετε το σκατό σας παξιμάδι χρόνια τώρα, δεν έχετε παρά να δείτε το Μεγάλο Σορτάρισμα.

Εμείς το είδαμε, δηλαδή και πάθαμε… κρίση. Σε περίπου δύο ώρες σου εξηγεί πώς διάολο έφτασε η παγκόσμια -και δη η αμερικάνικη- οικονομία να καταρρεύσει, με τη απίστευτη φούσκα της κτηματαγοράς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Και τα καθίκια το γνώριζαν! Το έβλεπαν να έρχεται και συνέχιζαν να δίνουν στεγαστικά δάνεια αβέρτα.

Και το γνώριζαν και άλλοι, αλλά αυτοί δεν είπαν τίποτα γιατί ήθελαν να ξεσκίσουν τους αλαζονικούς τραπεζίτες.

Ποιοι;

Ο  Christian Bale, ο Steve Carell, ο Ryan Gosling και ο Brad Pitt…

Έξαλλο σε κάνει η ταινιάρα του Adam McKay, που δίνει… σκηνοθετικά ρέστα!

Καλά, για ερμηνείες δεν το συζητάμε.

Ο Bale στα πιο… τρελά του, ακούει metal και γενικώς, τα σπάει, θα πάρει για πλάκα το Όσκαρ Β’ Ανδρικού, ο Carell αποδεικνύει πως μπορεί να σταθεί ΑΨΟΓΑ και σε ρόλους που δεν είναι κωμικοί, ο Gosling μας επιτρέπει να κωλοχαρούμε ξανά που γύρισε στο ηθοποιιλίκι και ο Pitt… όσο μεγαλώνει τόσο μας πωρώνει!

Οι τέσσερις τους ενσαρκώνουν κάτι απίθανους τύπους, που την… ψυλλιάστηκαν την κρίση να έρχεται και κέρδισαν καμπόσα εκατομμύρια, ποντάροντας -κυριολεκτικά- στο ότι… έρχεται!

Με βαριά καρδιά κονόμησαν, πάντως, γιατί είναι ωραίοι τύποι όλοι τους και έπαθαν μια ψιλοκατάθλιψη που ο κόσμος έχασε τις δουλειές και τα σπίτια του.

Η ταινία σαφώς και είναι υποψήφια -και μεγάλο φαβορί- για Όσκαρ και αναμένεται να κονταροχτυπηθεί με το Revenant, που παίζει ο Ντι Κάπριο, και βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την άλλη βδομάδα.

Δείτε το trailer αν δεν το έχετε δει ήδη και να πάτε να το δείτε.

Θα πάθετε… κρίση!

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: