Παρουσίαση μπάντας: Inmost Ego
Greek Scene

Παρουσίαση μπάντας: Inmost Ego

Οι Inmost Ego σχηματίστηκαν το 2005 στην Αθήνα και έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε γνωστά μαγαζιά των Αθηνών όπως τα  An club, Bat City, Seven Sins, Second Skin, κ.λ.π. Το Νοέμβριο του 2008 το demo τους “A moment before” που ψηφίστηκε “demo του μήνα” από το Ελληνικό Metal Hammer.

Η δισκογραφία των Inmost Ego  περιλαμβάνει ένα demo (A Moment Before – 2007), ένα EP (When Roses Fall – 2009) και ένα άλμπουμ (…To The End – 2011)  ενώ έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία του νέου τους ΕΡ “Breathe” για το Δεκέμβριο του 2014.

Στόχος της μπάντας είναι να ωριμάσει και να εκφραστεί μέσα από τη μουσική ως μέσο αυτοκατανόησης και επιρροής. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από “heavy” στοιχεία και απαλά ηχοτοπία. Οι δομές ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και περιλαμβάνουν προοδευτικά στοιχεία, κλιμακούμενες συνθέσεις αλλά και σιωπηρές στιγμές, δημιουργώντας μια μετάβαση στη σκοτεινή πλευρά του εσωτερικού εαυτού.

Με την ευκαιρία, το συγκρότημα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα πρώην μέλη για την αφοσίωσή τους και για όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί σε αυτό το ταξίδι.

Line up:

Vasilis – Vocals

Miltos – Guitars

Abraham – Keyboards

Yiannis – Bass

John – Drums
Ακούστε ένα κομμάτι απο το καινούριο Ep “Breathe” (δεν έχει γίνει πλήρως το release).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ