Παραμένει στο κυνήγι του Avatar το No Way Home
News

Παραμένει στο κυνήγι του Avatar το No Way Home

Σχεδόν 45 ημέρες μετά την πρεμιέρα του και το No Way Home συνεχίζει να κυριαρχεί τόσο στο αμερικάνικο όσο και στο παγκόσμιο box office.

Η νέα ταινία του Spider-Man πέρασε άλλο ένα σαββατοκύριακο στην κορυφή των Η.Π.Α., το έκτο συνολικά μετά τη μικρή παρένθεση του Scream και έφτασε τα 735 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Του απομένουν άλλα 25 εκατομμύρια για να φτάσει το Avatar που βρίσκεται στην τρίτη θέση του Box Office όλων των εποχών και λογικά η Sony θα διατηρήσει την ταινία στους κινηματογράφους όσο χρειαστεί για να περάσει αυτή την επίδοση.

Άλλη μία σημαντική επιτυχία του τριημέρου που πέρασε ήταν το ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις από τις χώρες πλην Αμερικής, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από το 2019 (Lion King). Το αξιοσημείωτο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το No Way Home έφτασε σε αυτό το νούμερο χωρίς την βοήθεια της Κίνας αφού η ταινία δεν έχει προβληθεί ακόμα στη χώρα που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο «παίκτη» παγκοσμίως στις εισπράξεις.

Με 1.75 δισεκατομμύρια εισπράξεων συνολικά μέχρι σήμερα η ταινία βρίσκεται στην 6η θέση του παγκόσμιου box office όλων των εποχών και μάλιστα σε εποχή πανδημίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορία της ταινίας σε blu-ray και VOD πλατφόρμες και φυσικά θεωρείται δεδομένο ότι τα έσοδα της θα εκτοξευθούν και από εκεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ