Παραδέχθηκε το «revenge porn» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Roxx |

Με δήλωση του το πρωί της Τρίτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παραδέχθηκε ότι είναι υπεύθυνος για τη δημοσίευση revenge pοrn και το χαρακτηρίζει ως τεράστια απερισκεψία.

Ο παρουσιαστής απομακρύνθηκε το βράδυ της Δευτέρας από το Ράδιο Αρβύλα, μετά την καταγγελία που κυκλοφόρησε στο twitter για την υπόθεση.

Στη δήλωση του φροντίζει να τονίζει ότι οι υπόλοιποι παρουσιαστές της εκπομπής δεν ήξεραν τίποτα για την υπόθεση.

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ