Οι Papa Roach έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Roxx |
Papa Roach Ελλάδα

Για δες που θα αρχίσουν μας επισκέπτονται συγκροτήματα που ούτε καν το σκεφτόμασταν πριν από λίγα χρόνια!

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης οι Papa Roach θα έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο και θα έχουν μαζί τους τους Hollywood Undead.Θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη στις 28 Φεβρουαρίου και στην Αθήνα στο Piraeus Academy στις 29 Φεβρουαρίου, με τα εισιτήρια να κυκλοφορούν στις 31 του μήνα αν και τα VIP θα είναι διαθέσιμα από σήμερα.

Με 20 χρόνια καριέρας στην πλάτη και τα τρία πρώτα άλμπουμ τους να έχουν γίνει χρυσά και πλατινένια στην Αμερική, οι Papa Roach είναι από τα συγκροτήματα που επιβίωσαν μετά την πτώση του Nu Metal και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να κυκλοφορούν άλμπουμ που τους δίνουν θέση στα rock charts της Αμερικής.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε το Ιανουάριο που μας πέρασε με τίτλο Who do You Trust και μέσα από αυτό ξεχώρισαν τα singles, Elevate, Renegade Music και το ομώνυμο του δίσκου.

Φυσικά στον ερχομό τους στην Ελλάδα θα ακούσουμε και τις μεγάλες επιτυχίες τους “Last Resort”, “Between Angels and Insects”, “She Loves Me Not”, “Getting Away with Murder”, “Scars”,  και “Forever” ανάμεσα σε άλλα.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ