Πανικός στο internet με τη νέα ταινία του JJ Abrams
Movies

Πανικός στο internet με τη νέα ταινία του JJ Abrams

Πίσω στο 2008 το Cloverfield είχε γίνει τεράστια επιτυχία λόγω του πανέξυπνου marketing που είχε εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του internet.

H ταινία ήταν γυρισμένη σε στυλ found footage με μία παρέα να τρέχει στους δρόμους της Νέας Υόρκης ψάχνοντας ένα από τους φίλους της την ώρα που ένα τέρας τύπου Godzilla έσπερνε τον τρόμο.

Θα πίστευε κανείς ότι τόσα χρόνια μετά και ενώ τίποτα δεν μένει κρυφό από το internet θα ήταν δύσκολο να επαναληφθεί αντίστοιχου τύπου viral marketing.

Και όμως ο JJ Abrams και η εταιρεία παραγωγής του η Bad Robot τα κατάφεραν ξανά, αφού κάτω από άκρα μυστικότητα κατάφεραν να γυρίσουν σίκουελ του Cloverfield και μέσα σε 10 ώρες κατάφεραν να προκαλέσουν πανικό με συνεχόμενες πληροφορίες.

Η ταινία θα βγει στις 11 Μαρτίου έχει τίτλο 10 Cloverfield Lane, είναι γυρισμένη με κανονικό τρόπο (και όχι σε στυλ found footage), έχει πρωταγωνιστή τον Τζον Γκούντμαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είναι συνέχεια της προηγούμενης ιστορίας αλλά συμβαίνει στο ίδιο «σύμπαν».

Έχουμε και το teaser trailer: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ