Παγκόσμια πρωτιά για το Roxx με το νέο trailer του Game of Thrones!
News

Παγκόσμια πρωτιά για το Roxx με το νέο trailer του Game of Thrones!

Σε αυτό το site είμαστε περήφανοι για τα περισσότερα πράγματα που κάνουμε. Εκτός από εκείνο το περιστατικό με το ουίσκι και τους νάνους. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που καλύτερα να μην τη μάθετε. Ακόμα τουλάχιστον.

Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι το Roxx συγκαταλέγεται πλέον στα κορυφαία site παγκοσμίως είναι ότι μοιραζόμαστε την πρωτιά μετάδοσης του trailer του Game of Thrones με το Business Insider στις 19:50 ακριβώς το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ αυτό είχε δημοσιευθεί στην επίσημη σελίδα της σειράς έξι λεπτά πριν.

Όλα τα υπόλοιπα site του κόσμου ακολούθησαν, 5, 10, 15 λεπτά, μία έως και δύο ώρες αργότερα. Τους τα δείξαμε κανονικά δηλαδή και αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία του Roxx που δείχνει ότι καθόμαστε πάνω από την οθόνη του υπολογιστή μας πιο πολύ από τους άλλους.

Και για να τα λέμε όλα, μας έκατσε η καλή, αφού στο σερφάρισμα του συντάκτη στο Facebook έτυχε να του σκάσει το πoστ της σειράς μπροστά του και να το πάρει πρέφα γρήγορα. Δεν υπήρχε κάποιο σχέδιο δηλαδή.

Έχουμε λοιπόν τα πιο γρήγορα χέρια του κόσμου. Τώρα δεν ξέρουμε αν αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας κάνει να χαιρόμαστε ή όχι αλλά είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ