Πάει και το Dune – Μεταφέρθηκε ένα χρόνο η πρεμιέρα – Επηρεάζει και τον Batman

Roxx |

Πριν από μερικές εβδομάδες είδαμε το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο Dune του Ντενίς Βιλνέβ, με την ημερομηνία πρεμιέρας να μην αλλάζει και να παραμένει στον Δεκέμβριο που μας έρχεται.  Η είδηση όμως που έρχεται τώρα από τις Η.Π.Α. και έσκασε το απόγευμα της Δευτέρας, είναι ότι η Warner δεν θα ρισκάρει τελικά και όχι μόνο μεταφέρει λίγους μήνες την πρεμιέρας, αλλά την στέλνει σε ένα χρόνο από τώρα.

Την 1η Οκτωβρίου του 2021. Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για την Wonder Woman που παραμένει στον Δεκέμβριο, αλλά δεν θα μας κάνει πλέον εντύπωση αν μεταφερθεί και αυτή, αφού είναι το τελευταίο μπλοκμπάστερ που έχει απομείνει για το 2020.



Τώρα, αν και δεν γίνεται αναφορά στην ταινία του Batman, είναι δεδομένο ότι και αυτή θα μεταφερθεί ξανά, αφού η νέα μέρα πρεμιέρας του Dune ήταν καπαρωμένη από την ταινία του Ματ Ριβς. Είναι περιττό να πούμε ότι το πρόγραμμα για το 2021 γίνεται ασφυκτικό και θα πρέπει να δούμε πόσες αίθουσες θα αντέξουν μέχρι να δούμε ξανά μεγάλες ταινίες στους κινηματογράφους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ