Ο Ozzy ξανά στο Top 10 μετά από 30 χρόνια λόγω του Post Malone - Έτοιμο το νέο άλμπουμ του
News

Ο Ozzy ξανά στο Top 10 μετά από 30 χρόνια λόγω του Post Malone – Έτοιμο το νέο άλμπουμ του

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μπορεί όταν ακούσαμε ότι ο Ozzy Osbourne θα συνεργαστεί με τον Post Malone να παραξενευτήκαμε αρκετά, αλλά το τραγούδι κυκλοφόρησε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!

Στην πρώτη του εβδομάδα το Take What You Want μπήκε στην πρώτη δεκάδα του Hot 100 με τα δημοφιλέστερα single στην Αμερική (που σπάνια μπαίνουν ροκ καλλιτέχνες) και αποτελεί την πρώτη top 10 επιτυχία του Ozzy μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Ήταν Ιούνιος του 1989 όταν πάλι με συνεργασία με τη Lita Ford, το Close My Eyes Forever είχε φτάσει και αυτό μέχρι το νούμερο 8.

Ο Ozzy δήλωσε ότι δεν είχε ήξερε καν ποιος είναι ο Post Malone όταν του ζήτησε να συνεργαστούν, αλλά αυτή ήταν η αφορμή να μπει στο στούντιο και να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες!

Το 2019 ήταν μιά πολύ δύσκολη χρονιά για αυτόν που πέρασε τους πρώτους μήνες στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού αλλά και πνευμονίας και ένιωσε ότι αυτή είναι μία από τις χειρότερες χρονιές της ζωής του. Η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ τον έκανε να δει τα πράγματα ξανά με αισιοδοξία και να σηκωθεί από το κρεβάτι του πόνου, ενώ ετοιμάζεται για την περιοδεία του με τους Judas Priest που θα ξεκινήσει το 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ