Ο Ozzy ηχογραφεί νέο άλμπουμ αυτή την εποχή
News

Ο Ozzy ηχογραφεί νέο άλμπουμ αυτή την εποχή

Μπορεί το Ordinary Man να κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και να ήταν η πρώτη σόλο δουλειά του μετά από δέκα χρόνια, όμως ο Ozzy τηρεί την υπόσχεση του και ετοιμάζει τον… διάδοχο άμεσα.

Όπως δήλωσε στο radio.com, αυτή την εποχή γράφει νέο άλμπουμ μαζί με τον Andrew Watt τον άνθρωπο που έκανε την παραγωγή στην τελευταία δουλειά του αλλά έπαιξε και κιθάρα.

«Γράφω άλλον ένα δίσκο αυτή τη στιγμή. Μόλις ξεκίνησα δουλειά με τον Andrew ξανά. Είναι αυτό που με κάνει να σηκώνομαι τα πρωινά. Το προηγούμενο άλμπουμ μου έσωσε τη ζωή. Είναι καλύτερο να δουλεύω από το να κάθομαι όλη μέρα και να περιμένω να τελειώσει η πανδημία. Έχω όλο το χρόνο στα χέρια μου και θέλω να φτιάξω το καλύτερο άλμπουμ που μπορώ».

Ο Ozzy πέρασε μεγάλες δυσκολίες με την υγεία του από τις αρχές του 2019 και αναγκάστηκε να αναβάλλει πολλές φορές την περιοδεία του, όμως τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει όρεξη για νέα πράγμα και αν η νέα δουλειά κινείται σε αντίστοιχα επίπεδα με το Ordinary Man τότε θα μιλάμε για έναν ακόμα μικρό θρίαμβο.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε με ποιους θα συνεργαστεί για τις νέες ηχογραφήσεις, χωρίς να αποκλείεται να ακούσουμε ξανά τους Duff McKagan στο μπάσο και Chad Smith στα ντραμς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: