Ούτε ο Ρικ δεν είναι ασφαλής στο Walking Dead

Roxx |

Έχουμε ακούσει πολλές φορές από τους δημιουργούς του Walking Dead δηλώσεις που αφορούν τους πρωταγωνιστές.

Ότι κανένας δεν είναι ασφαλής είναι το πιο συνηθισμένο. Εκτός ίσως από την Κάρολ.

Και η αλήθεια είναι ότι με όλα όσα έγιναν με τον Γκλεν στο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας, λίγη από την προσοχή μας στράφηκε στον Ρικ.

Που και αυτός είναι σε τρομερά δύσκολη θέση, περιτριγυρισμένος από δεκάδες ζόμπι, μέσα στο τροχόσπιτο και με μια ύποπτη πληγή στο χέρι του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε το αφεντικό της σειράς, ο Scott Gimple, στο Hollywood Reporter, o Ρικ θα τη γλυτώσει προς το παρόν από τα ζόμπι, αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου ασφαλής γενικότερα.

«Είναι φοβισμένος και έτσι πρέπει να είναι. Δεν ξέρω αν φοβάται για τον εαυτό του, αλλά μάλλον για την κατεύθυνση των ζόμπι που είναι η Αλεξάνδρια. Αυτό είναι το τρομακτικό. Είναι μια πολύ σημαντική σεζόν. Τους ρίχνουμε όλους στα βαθιά και τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα με διάφορους τρόπους. Θα υπάρξουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες στροφές στην ιστορία σύντομα»

Για την προοπτική ο Ρικ να σκοτωθεί και αν αυτό μπορεί να γίνει ο Gimple απάντησε. «Φυσικά και μπορεί. Είναι μια τρομακτική πιθανότητα αλλά αυτή είναι μια τρομακτική σειρά».

Καλά οκ, μεταξύ μας τώρα δεν παίζει αυτό το σενάριο προς το παρόν. Η πιθανότητα ναι, αλλά να γίνει πραγματικότητα τώρα; Με τίποτα.

Κλείνοντας, πάντως, ο  Scott Gimple τόνισε ότι ο Ρικ παρά τις θεωρίες που κυκλοφόρησαν δεν θα χάσει το χέρι του.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ