Επίσημο: Ούτε φέτος θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του Game of Thrones
News

Επίσημο: Ούτε φέτος θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του Game of Thrones

Τον Ιανουάριο του 2016, λίγους μήνες πριν την 6η σεζόν του Game of Thrones, ο George Martin μας είχε ενημερώσει για την πρόοδο που έχει κάνει με το Winds of Winter, το 6ο βιβλίο του A Song of Ice and Fire. Για να το θέσουμε καλύτερα μας είχε ενημερώσει για την πρόοδο που ΔΕΝ είχε κάνει.

Είχε τονίσει πώς όλα τα deadline που είχε βάλει στον εαυτό του είχαν περάσει, έτσι η σειρά θα ξεκινούσε και θα προσπερνούσε την πλοκή των βιβλίων.

Ήλπιζε ότι μέσα στην χρονιά θα μπορούσε να το τελειώσει. Ούτε αυτό έγινε και φυσικά το βιβλίο δεν κυκλοφόρησε ούτε το 2017.

Τον Ιούλιο της περασμένης χρονιάς είχε τονίσει μέσω του blog του ότι μπορεί να είναι έτοιμο μέσα στο 2018 αλλά δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει πρώτα ο πρώτος τόμος του Fire and Blood του βιβλίου που θα καταγράφει αναλυτικά τη δυναστεία των Ταργκάρυεν μέχρι και τα γεγονότα πριν από το Game of Thrones.

Και τελικά αυτό θα γίνει. Το ανακοίνωσε ο ίδιος τονίζοντας ότι το Winds of Winter δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, ενώ το Fire and Blood έρχεται στις 20 Νοεμβρίου. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα όσα λέει ο George Martin στο blog του ενώ αυτό που ακολουθεί είναι το εξώφυλλο.

Φανταζόμαστε ότι η ελληνική έκδοση θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019. Στο μεταξύ τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται αυτή να προβληθεί πριν καν κυκλοφορήσει το Winds of Winter.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ