Ούτε το 2020 στην Ελλάδα οι Ghost
News

Ούτε το 2020 στην Ελλάδα οι Ghost

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τους Ghost στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους τότε για το Infestissumam και μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει… λίγο από τότε.

Πολύ, τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ.

Το συγκρότημα κάνει την μία επιτυχία μετά την άλλη, οι δίσκοι του στην Αμερική μπαίνουν στο top 10 του Billboard και πλέον κυκλοφορούν ως headliners γεμίζοντας μεγάλους χώρους σε κάθε συναυλία τους. Θα θέλαμε πολύ να τους δούμε λοιπόν ξανά τώρα που έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αλλά τουλάχιστον για την επόμενη διετία αυτό θα παραμείνει απραγματοποίητο.

Μέσα στο Φθινόπωρο παίζουν ήδη στην Αμερική και όπως δήλωσε σε συνέντευξη του ο Tobias Forge, το 2020 δεν θα περιλαμβάνει καμία περιοδεία. «Έχουμε μόνο μία συναυλία τον Φεβρουάριο και από εκεί και πέρα δεν θα κάνουμε τίποτα άλλο. Θα χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο για να γράψουμε τον νέο δίσκο, με την ελπίδα αυτος να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021. Μετά από αυτό θα βγούμε ξανά στον «δρόμο» για άλλους 18 μήνες».

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες ένα νέο single με δύο νέα τραγούδια, το Kiss the Go-Goat και το Mary on the Cross, που σύμφωνα με τον Forge δεν αποτελούν δείγμα για το που θα κινηθούν ηχητικά στο επόμενο άλμπουμ τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: