Όταν η πρωταγωνίστρια του Westworld έκανε σεξ με τον Marilyn Manson στο βίντεο κλιπ του
News

Όταν η πρωταγωνίστρια του Westworld έκανε σεξ με τον Marilyn Manson στο βίντεο κλιπ του

Αυτή την εποχή η Έβαν Ρείτσελ Γουντ είναι στα πολύ πάνω της αφού πρωταγωνιστεί στο Westworld που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς.

Μπορεί να είναι μόλις 29 ετών αλλά έχει πάρα πολλά χρόνια στο κουρμπέτι.

Να φανταστείτε ότι ως πιτσιρίκα έπαιξε σε τρία επεισόδια του American Gothic, σειρά που προβλήθηκε το 1996 στην Αμερική και την βλέπαμε και στην Ελλάδα από το Star μετά τα X-Files και πριν το Poltergeist. Για τους λίγο μεγαλύτερους σε ηλικία αυτή η αναφορά.

Πολλοί από εσάς ίσως να τη θυμάστε και από το βίντεο κλιπ του Wake me Up When September Ends των Green Day που όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το ακούγαμε ευχάριστα, όχι όπως τώρα που θέλουμε να διαμελίσουμε αυτούς που το ποστάρουν.

Τον Ιανουάριο του 2007 (στα 19 της χρόνια) άρχισαν να κυκλοφορήσουν δημοσιεύματα ότι βρίσκεται σε σχέση με τον τότε 37χρονο Mairilyn Manson. Μία σχέση που κράτησε περίπου τρία χρόνια και μας… χάρισε το βίντεο του Heart-Shaped Glasses όπου η Γουντ πρωταγωνιστεί και τη βλέπουμε μάλιστα σε μία απόλυτα αληθοφανή σκηνή σεξ με τον Manson. Μάλιστα τα δημοσιεύματα της εποχής τα οποία ο Manson ποτέ δεν διέψευσε έλεγαν ότι οι σκηνές σεξ ήταν πραγματικές.




Ας θυμηθούμε αυτό το έργο τέχνης…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ