Οριστικό: Το Stand του Stephen King θα γίνει τηλεοπτική σειρά!
News

Οριστικό: Το Stand του Stephen King θα γίνει τηλεοπτική σειρά!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ζούμε σε μία εποχή που οι μεταφορές έργων του Stephen King σε κινηματογράφο και τηλεόραση είναι στα πολύ πάνω τους, μετά την τεράστια επιτυχία του ΙΤ. Μία επιτυχία που επισκίασε βέβαια τη μεγάλη αποτυχία του Dark Tower.

Τα νέα που έχουμε στα χέρια μας αυτή τη φορά, αφορούν ίσως το δημοφιλέστερο βιβλίο του συγγραφέα (μαζί με τη Λάμψη). Το Stand.

H νέα μεταφορά βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό με το πρότζεκτ αρχικά να αφορά δύο ταινίες, στη συνέχεια τηλεοπτική σειρά και ταινία, ενώ από πέρυσι περάσαμε στο στάδιο που μιλάμε ξανά μόνο για σειρά. Και πλέον είναι οριστικό, το CBS All Access θα παρουσιάσει μία limited σειρά δέκα επεισοδίων με σκηνοθέτη τον Josh Boone, ενώ το σενάριο υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Ben Cavell.

«Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ ικανοποιημένος που το Stand θα βρει νέα ζωή σε αυτή την πλατφόρμα» τονίζει σε γραπτή δήλωση του ο συγγραφέας. «Οι άνθρωποι που εμπλέκονται ξέρουν ακριβώς με τι έχουν να κάνουν και το σενάριο είναι δυναμίτης. Το αποτελέσμα είμαι σίγουρος ότι θα είναι αξιομνημόνευτο και συναρπαστικό. Νομίζω ότι θα μεταφέρει τους τηλεθεατές σε έναν κόσμο που όλοι ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ» καταλήγει

Κρατάμε βέβαια μικρό καλάθι όταν διαβάζουμε δηλώσεις του Stephen King για μεταφορές των έργων του γιατί και την εποχή της προώθησης του Dark Tower τα ίδια έλεγε και όλοι θυμόμαστε πως κατέληξε αυτό.

Η παραγωγή για μια τέτοια σειρά προφανώς και θα είναι τεράστια οπότε δεν την περιμένουμε πριν το δεύτερο μισό του 2020.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του βιβλίου που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1978, ενώ θυμίζουμε ότι έχει προηγηθεί άλλη μία μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων το 1994.

Πρώτα ήρθαν οι μέρες της επιδημίας… Έπειτα ήρθαν τα όνειρα… Εφιάλτες που προειδοποιούσαν για την έλευση του σκοτεινού άντρα. Ο αποστάτης του θανάτου. Τα βήματά του ακούγονταν κάθε νύχτα στους δρόμους. Αρχοντας του πολέμου και πρίγκιπας του σκότους. Ήρθε η ώρα του. Η αυτοκρατορία του αναπτύσσεται στη Δύση και η στιγμή της Αποκάλυψης προβάλλει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ