Οριστικό: Οι Rage Against the Machine ξανά μαζί το 2020 για συναυλίες!
News

Οριστικό: Οι Rage Against the Machine ξανά μαζί το 2020 για συναυλίες!

Σας γράψαμε και νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής ότι υπάρχει έντονη φημολογία για επανασύνδεση των Rage Against the Machine το 2020.

Όλα ξεκίνησαν από έναν λογαριασμό στο instagram που έχει το όνομα της μπάντας, αλλά τώρα φαίνεται ότι έχουμε την επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με το Forbes, ένας στενός συνεργάτης της μπάντας, ο Wayne Kamemoto, δήλωσε απλά ότι το ποστάρισμα στο instagram ισχύει! Οι δύο ημερομηνίες που αναφέρονται μέσα στον Απρίλιο είναι αυτές του Coachela Festival κάτι που σημαίνει ότι η μπάντας είναι σίγουρα headliner εκεί. Περιμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση του lineup για να επιβεβαιωθεί οριστικά η πληροφορία, αν δεν μας προλάβει πρώτα η μπάντα.

Οι Rage Against The Machine παρέμειναν ανενεργοί από το 2011, με τον Zack de la Rocha να είναι ο κύριος λόγος που δεν τους έχουμε δει ξανά, αφού οι υπόλοιποι έχουν δημιουργήσει τους Prophets of Rage και ήρθαν πρόσφατα και στη χώρα μας.

Το αν αυτές οι συναυλίες θα είναι η αρχή για κάτι που θα κρατήσει περισσότερο, γιατί όχι και ένα νέο άλμπουμ μένει να το δούμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ