Οριστικό: Το 2019 η τελευταία σεζόν του Game of Thrones
News

Οριστικό: Το 2019 η τελευταία σεζόν του Game of Thrones

Όχι ότι μας κάνει εντύπωση αφού ήταν το ποιο πιθανό ενδεχόμενο, αλλά τώρα έχουμε μία αρχική επιβεβαίωση από πρωταγωνίστρια της σειράς.

Η Sophie Turner σε συνέντευξη της στο Variety μίλησε για το Game of Thrones αλλά και για τις δουλειές που ετοιμάζει στο άμεσο μέλλον (όπως το Dark Phoenix των Χ-ΜΕΝ) και δεν άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας ότι μπορεί να δούμε τα νέα επεισόδια νωρίτερα. Για την ακρίβεια δεν άφησε κανένα περιθώριο.

«Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα από τον Οκτώβριο, αλλά έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον 6-7 μήνες ακόμα. Μπορώ να πω ότι έχουμε φτάσει στο ένα δέκατο του συνόλου» τόνισε αρχικά η ηθοποιός που υποδύεται τη Σάνσα και κλείνοντας, αναφερόμενη στα πρότζεκτ της για το μέλλον ήταν κατηγορηματική.

«Η 8η σεζόν του Game of Thrones θα βγει το 2019».

Έχουμε φυσικά μπόλικο καιρό μέχρι τότε μπροστά μας και οι θεωρίες για το τι θα συμβεί στο φινάλε θα φουντώνουν σιγά-σιγά αλλά εδώ θα είμαστε να τα καταγράφουμε.

Να τονίσουμε ότι με βάση τον προγραμματισμό που έχει συνήθως το HBO η τελευταία σεζόν της σειράς θα έρθει λογικά τον Απρίλιο του 2019, μία θέση που την ερχόμενη άνοιξη θα καλύψει το Westworld.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ