Οπαδός σκότωσε τραγουδιστή black metal συγκροτήματος επειδή δεν ήταν πραγματικός σατανιστής
News

Οπαδός σκότωσε τραγουδιστή black metal συγκροτήματος επειδή δεν ήταν πραγματικός σατανιστής

Οι Surrender of Divinity είναι black metal συγκρότημα από την Ταϊλάνδη.

Σε μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις που έχουμε ακούσει τελευταία, ο τραγουδιστής τους, Samong Traisattha, δολοφονήθηκε από οπαδό του συγκροτήματος που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τη γυναίκα του, τους άφησε για λίγο μόνους στο σαλόνι του σπιτιού τους, και όταν επέστρεψε είδε τον άντρα της νεκρό, σε μια λίμνη αίματος από πολλαπλές μαχαιριές.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και έχει στραφεί σε ένα profile στο Facebook που θεωρεί ότι ανήκει στον δολοφόνο με το όνομα Prakarn Harnphanbusakorn.

Σε αυτό το profile δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ ο φερόμενος ως δολοφόνος αναλαμβάνει την ευθύνη λέγοντας, ότι σκότωσε τον Samong επειδή δεν ήταν πραγματικός σατανιστής σε αντίθεση με εκείνον.

«Θέλω να δώσω τέλος στη ζωή μου από τότε που έκλεισα τα 25 μου χρόνια. Επειδή κάποια στιγμή θα πεθάνω, θέλω να πάρω όμως πρώτα μαζί μου αυτούς που σφετερίζονται τον σατανισμό. Δεν θα σκοτώσω όμως γυναίκες και παιδιά. Σέβομαι περισσότερο τους βουδιστές, τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους σε σχέση με αυτούς που δηλώνουν σατανιστές αλλά δεν ξέρουν τίποτα γι αυτό. Αν δεν τον σκότωνα, είμαι σίγουρος ότι θα τον σκότωνε κάποιος άλλος. Εκτός όλων των άλλων, ο σατανάς δεν είναι παιχνίδι. Μην αποκαλείς τον εαυτό σου σατανιστή, αν δεν πιστεύεις στον σατανά».

Αυτό ήταν το μήνυμα στο Facebook σε μία υπόθεση που έχει πάρει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας στην Ταϊλάνδη.

Στη φωτογραφία βλέπεται τον Samong Traisattha.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ