Η ονομασία του πέμπτου Rambo μας προετοιμάζει για τον θάνατο του
News

Η ονομασία του πέμπτου Rambo μας προετοιμάζει για τον θάνατο του

Ένα θέμα με τις ονομασίες το είχαν πάντα οι ταινίες του Rambo. Η πρώτη ονομαζόταν First Blood. H δεύτερη First Blood Part 2. Η τρίτη ήταν απλά το Rambo III, ενώ η τέταρτη του 2008 είχε το όνομα που λογικά θα έπρεπε να έχει η πρώτη. Απλά Rambo.

Τέλος πάντων, ερχόμαστε στο σήμερα και στην πέμπτη ταινία που έχει μπει σε διαδικασία παραγωγής και όπως ανακοινώθηκε θα έχει τον τίτλο Last Blood.

Και που λογικά θα ρίξει την αυλαία του franchise, αφού με πρόχειρους μαθηματικούς υπολογισμούς που κάναμε, το «First» υποδηλώνει το πρώτο και το «Last» το τελευταίο.

Και να μας το θυμηθείτε ότι στο τέλος ο Rambo θα πεθαίνει. Δεν υπάρχει άλλο σενάριο, αφού το να επιστρέφει σπίτι του και να πέφτουν οι τίτλοι τέλους το είδαμε στην ταινία του 2008.

Θυμίζουμε ότι η πλοκή, όπως έχει διαρρεύσει, θέλει τον Ράμπο να τα βάζει με ένα μεξικανικό καρτέλ ενώ ο Σιλβέστερ Σταλόνε θέλει να έχει άρωμα από «No Country for old Men»

[iframe]<iframe width=”750″ height=”563″ src=”//www.youtube.com/embed/We827tUQmzM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: