Ολομόναχος νιώθει στην Πλατεία Νερού 30χρονος, περιμένοντας τη συναυλία των Deftones τον Ιούνιο
News

Ολομόναχος νιώθει στην Πλατεία Νερού 30χρονος, περιμένοντας τη συναυλία των Deftones τον Ιούνιο

Αν και δεν είμαστε της αναδημοσίευσης, αυτό δεν γίνονταν να μην το βάλουμε. Ακολουθεί “ρεπορτάζ” από το tokoulouri.com/

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ — Ιδιαίτερη μοναξιά βιώνει 30χρονος ο οποίος αμέσως μετά την ανακοίνωση της επικείμενης εμφάνισης των Deftones στην Αθήνα έστησε αντίσκηνο στο χώρο διεξαγωγής, περιμένοντας την έναρξη της συναυλίας. Θυμίζουμε πως η πολυαναμενόμενη επίσκεψη της μπάντας από το Σακραμέντο στη χώρα μας ανακοινώθηκε μόλις χθες, ενώ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου, δηλαδή σε 94 ημέρες από σήμερα.

«Ειλικρινά περίμενα να δω περισσότερο κόσμο», δήλωσε στο «Κουλούρι» ο 30χρονος Μηνάς με την απορία ζωγραφισμένη στο βλέμμα του. «Εντάξει, η δικιά μου γενιά τα έφαγε τα ψωμιά της, έγιναν όλοι γιάπηδες και βγαίνουν για κοκτέιλ, είμαι δε σίγουρος ότι αρκετοί θα αγοράσουν εισιτήριο και δεν θα μπουν με το ντου. Η νέα γενιά όμως που είναι; Δεν έχουν πέραση οι Deftones στις νεαρές ηλικίες; Πώς γίνεται να μην καταλαβαίνουν οι νέοι ότι οι στίχοι των Deftones θα είναι πάντα επίκαιροι και διαχρονικοί αφού προσφέρουν την καλύτερη συντροφιά ενάντια στην αποξένωση, τη μοναξιά και την αποκτήνωση που επιβάλλει ο μοντέρνος τρόπος ζωής; Να δεις που θα κάνει κανα φεστιβάλ ο ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις μέρες», αναρωτιέται ο Μηνάς ενώ μαγειρεύει φασόλια κονσέρβα στο γκαζάκι που έχει φέρει από το σπίτι του.

Πλέον ο Μηνάς είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος καθώς θεωρεί ότι μπορεί να προκύψει θέμα ακύρωσης της συναυλίας λόγω χαμηλής προπώλησης: «Έχω απογοητευτεί, να δεις που δεν θα έχει πουληθεί ούτε ένα εισιτήριο ακόμα, να δεις που φταίνε οι διοργανωτές που δεν οργάνωσαν σωστά την προώθηση. Όλη μέρα έχω ανοιχτό το τρανζίστορ και μια διαφήμιση για τη συναυλία δεν άκουσα. Πρέπει δηλαδή να φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να μην μας επισκεφθεί τελικά ο Τσίνο και η παρέα του για να καταλάβουμε πως δεν γεμίζουν έτσι τα λάιβ; Εγώ πάντως δεν το κουνάω ρούπι, Deftones για πάντα», καταλήγει, ρωτώντας μας εάν τυχόν μας περισσεύουν ψιλά για να αγοράσει μια μπύρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ