Ολόκληρο το νέο άλμπουμ των Muse και τρία καινούργια βίντεο!
News

Ολόκληρο το νέο άλμπουμ των Muse και τρία καινούργια βίντεο!

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Muse με τίτλο Simulation Theory.

Μια δουλειά που παρουσιάστηκε σε διάρκεια 18 μηνών, αφού το πρώτο single είχε δοθεί στη δημοσιότητα τον Μάιο του 2017 ενώ μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει συνολικά πέντε τραγούδια.

Μας είχαν μείνει άλλα έξι δηλαδή και τα έχουμε πλέον όλα στη διάθεση μας. Επιτρέψτε μας να πούμε ότι με μια πρώτη εντύπωση, το Simulation Theory αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη τους δουλειά από την εποχή του Black Holes and Revelations αφού φαίνεται ότι άφησαν τους εαυτούς τους ελεύθερους να πειραματιστούν, το διασκέδασαν και αυτό βγαίνει στο άλμπουμ.

Μετά τα πέντε βίντεο που είχαμε δει ήδη, το συγκρότημα κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή, άλλα τρία (!) ενώ όπως φαίνεται κράτησε τρία τραγούδια… κάβα για μελλοντικά βίντεο αφού τα ανέβασε στο youtube μόνο με στίχους. Έχουν δηλώσει ότι όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος της προώθησης όλα τα τραγούδια θα έχουν το δικό τους βίντεο. Τα έχουμε λοιπόν εδώ όλα με τη σειρά.

Update: Όπως φαίνεται το συγκρότημα ανεβάζει σιγά σιγά lyric βίντεο και για τα τραγούδια της deluxe έκδοσης οπότε θα τα προσθέτουμε και εμείς με το που γίνονται διαθέσιμα.


Deluxe Version Bonus Tracks

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: