Ολόγραμμα του Dio εμφανίστηκε στο Wacken! (video)
News

Ολόγραμμα του Dio εμφανίστηκε στο Wacken! (video)

Μία τεράστια έκπληξη περίμενε τους θεατές που βρέθηκαν στο Wacken το βράδυ του Σαββάτου. Ήταν κάτι που σίγουρα κανένας δεν περίμενε να δει.

Και όμως με τη σημερινή τεχνολογία όλα είναι πιθανά, αφού στο τέλος της εμφάνισης των Dio Disciples στη σκηνή εμφανίστηκε ο Ronnie James Dio.

Για να είμαστε ακριβείς στη σκηνή εμφανίστηκε το ολόγραμμα του Dio που έφυγε από τη ζωή το 2010. Το project είχε κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό και ήταν μία δημιουργία της εταιρείας Eyellusion που συνεργάστηκε στενά με τη χήρα του Dio, Wendy.

Το μοναδικό τραγούδι που είχε προγραμματιστεί για το ολόγραμμα ήταν το We Rock που έκλεισε και την εμφάνιση των Dio Disciples, αλλά σύμφωνα με τους δημιουργούς ετοιμάζονται και άλλα κομμάτια αφού για το 2017 προγραμματίζεται μία περιοδεία με τη χρήση αυτή της τεχνολογίας.

Σίγουρα η όλη φάση είναι εντελώς creepy αλλά αυτές είναι οι εποχές που ζούμε και σαν θέαμα πρέπει να ανεπανάληπτο.

[iframe]<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”en” dir=”ltr”>All hail Ronnie James Dio. <a href=”https://twitter.com/OfficialRJDio”>@OfficialRJDio</a> <a href=”https://twitter.com/hashtag/Wacken?src=hash”>#Wacken</a> <a href=”https://t.co/bh6ZuMnZWM”>pic.twitter.com/bh6ZuMnZWM</a></p>&mdash; Wacken Open Air (@Wacken) <a href=”https://twitter.com/Wacken/status/762089251869696000″>August 7, 2016</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>[/iframe]

[iframe]<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”en” dir=”ltr”>Wow. Ronnie James Dio just made an appearance – as an hologram. Strange, but great. Feels good. <a href=”https://twitter.com/OfficialRJDio”>@OfficialRJDio</a> <a href=”https://t.co/PFO4g17q5U”>pic.twitter.com/PFO4g17q5U</a></p>&mdash; Wacken Open Air (@Wacken) <a href=”https://twitter.com/Wacken/status/762088735869661185″>August 7, 2016</a></blockquote>
<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: