Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για την εμφάνιση του Bruce Dickinson στην Αθήνα

Roxx |

Ο Bruce Dickinson, θρυλικός τραγουδιστής των Iron Maiden, στο πλαίσιο της προώθησης της αυτοβιογραφίας του ‘What Does This Button Do?’ έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική παράσταση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣΤο What Does This Button Do? – An Evening with Bruce Dickinson έχει εξελιχθεί σε μία ολοκληρωμένη, αυτούσια παράσταση, θυμίζοντας σε πολλά σημεία stand-up show. Κοινό και κριτικοί παγκοσμίως εντυπωσιάζονται από την δεινότητά του και χαρακτηρίζουν το show ως must-see.

Χωρισμένο σε δύο μέρη, με τον Bruce στο πρώτο ν’ αφηγείται, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό στιγμές της απίστευτης ζωής του και να μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και φωτογραφίες που δεν έφτασαν καν στις σελίδες του βιβλίου του, ενώ το δεύτερο μισό είναι αφιερωμένο στο κοινό σε ένα ρυθμικό γύρο ερωταπαντήσεων.

Στις 4 Νοεμβρίου, το ελληνικό κοινό θα έχει μία μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά το απόλυτο είδωλο της μουσικής, να ακούσει τις εμπειρίες του και να γίνει μέλος του θαυμαστού κόσμου του Bruce Dickinson!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30
Bruce Dickinson on stage – part A: 21:00 – 21:45
Διάλειμμα: 21:45 – 22:00 (15′)
Bruce Dickinson on stage – part B: 22:00 – 22:45

MORE INFO
⇻ Στο κοινό θα μοιραστούν ειδικές φόρμες προκειμένου να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους στον καλλιτέχνη. Φροντίστε λοιπόν να έχετε μαζί σας στυλό!

⇻ Θα υπάρχουν εντός του χώρου ειδικά Boxes όπου και θα συλλέγονται οι συμπληρωμένες με τις ερωτήσεις του κοινού φόρμες, καθ’υπόδειξη των ταξιθετών του χώρου. Στο δεύτερο μέρος του show o Bruce Dickinson θα απαντήσει στις πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των θεατών, όπως τις διαλέξει ο ίδιος από τα ειδικά Boxes!

⇻ Προς αποσαφήνιση πιθανών ερωτήσεων θέλουμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:
Ο καλλιτέχνης δεν θα υπογράψει βιβλία, δίσκους, αφίσες στο κοινό.
Ο καλλιτέχνης δεν θα φωτογραφηθεί, πριν, μετά ή και κατά τη διάρκεια του show με τους fans!

⇻ H παράσταση θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Η προπώληση πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά 

Σημεία Προπώλησης

www.highpriority.gr 
www.ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
Δίκτυο καταστημάτων Public
*  Για αγορές μέσω internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (ΕΞΩΣΤΗΣ) – 39€
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ) – 49€
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΝΩ ΘΕΩΡΙΑ – 75€
VIP – 90€ [SOLD OUT]ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ