Όλες οι λεπτομέρειες για την υπηρεσία της Disney που θα κοντράρει στα ίσια στο Netflix
News

Όλες οι λεπτομέρειες για την υπηρεσία της Disney που θα κοντράρει στα ίσια στο Netflix

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To 2019 ξεκίνησε ιδανικά για τη Disney που ολοκλήρωσε την αγορά της Fox και θα ολοκληρωθεί με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα η νέα υπηρεσία Disney+ θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου και το κόστος της θα είναι επτά δολάρια!

Όπως είναι φυσικό αυτή η νέα υπηρεσία έχει ως στόχο να χτυπήσει την πρωτοκαθεδρία του Netflix με την Disney να ρίχνει στο τραπέζι τον τεράστιο κατάλογο ταινιών της από όλα τα franchise που έχει στην κατοχή της, ενώ ετοιμάζονται και πολλές σειρές ειδικά για την πλατφόρμα.

Έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν γα το Mandalorian του Star Wars που επιμελείται ο ‎Jon Favreau, ενώ από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έρχονται η Elizabeth Olsen με τον Paul Bettany για το WandaVision και The Falcon and The Winter Soldier με τους Anthony Mackie και Sebastian Stan στους αντίστοιχους ρόλους, ενώ παράλληλα ετοιμάζονται σειρές για τον Loki με τον Tom Hiddleston και τον Hawkeye με τον Jeremy Renner.

Η Disney ανακοίνωσε επίσης ότι όλες οι σεζόν των Simpsons θα είναι διαθέσιμες από την πρώτη μέρα λειτουργίας της νέας υπηρεσίας.

Φυσικά και είναι στο στάδιο δημιουργίας πολλές ταινίες με μεγάλα ονόματα, αποκλειστικά για τη νέα πλατφόρμα, ενώ ο κατάλογος της Pixar, του National Geographic του Star Wars αλλά και του MCU βρίσκουν νέα «στέγη» και σιγά σιγά θα αποχωρήσουν από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Τέλος να πούμε ότι στις 12 Νοεμβρίου όταν και θα γίνει η πρεμιέρα το Disney+ θα περιλαμβάνει 7.500 επεισόδια σειρών και πάνω από 500 ταινίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ