Όλες οι λεπτομέρειες για τον θάνατο και τους τελευταίους μήνες ζωής του David Bowie
Music

Όλες οι λεπτομέρειες για τον θάνατο και τους τελευταίους μήνες ζωής του David Bowie

Όσο περνάνε οι ώρες, περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο του David Bowie έρχονται στην επιφάνεια.

Η είδηση σόκαρε αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν για την ασθένεια του τεράστιου αυτού καλλιτέχνη.

Σύμφωνα λοιπόν με ανθρώπους από το περιβάλλον του Bowie, έπασχε από καρκίνο στο συκώτι το τελευταίους 18 μήνες.

Σε όλο αυτό το διάστημα δούλευε πάνω στο άλμπουμ του Black Star που κυκλοφόρησε ανήμερα των γενεθλίων του στις 8 Ιανουαρίου.

Ένα από τα πρότζεκτ που τον απασχολούσαν ήταν το θεατρικό Lazarus σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Ivo van Hove ο οποίος δήλωσε ότι ήξερε για την ασθένεια του Bowie εδώ και περίπου έναν χρόνο.

«Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε για το Lazarus και μετά από λίγο καιρό, με τράβηξε σε μία άκρη και μου είπε ότι δεν μπορούσε να είναι εκεί για πολύ καιρό λόγω της ασθένειας του.

Οι ηθοποιοί της παράστασης δεν το ήξεραν και υποψιάζομαι ότι δεν το ήξεραν ούτε οι μουσικοί με τους οποίους ηχογράφησε το Blackstar. Έκανε τρομερή προσπάθεια να τελειώσει και τα δύο πρότζεκτ έγκαιρα, γιατί δεν ήθελε να αφήσει την ασθένεια να τον κερδίσει.

Ο Bowie δούλευε ακόμη και στο κρεβάτι στο οποίο πέθανε. Πάλεψε σαν λιοντάρι. Έχω τεράστιο σεβασμό για αυτό το γεγονός».

Η Wendy Leigh που δημοσίευσε μία βιογραφία του Bowie το 2014 υποστήριξε ότι εκτός από τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια είχε υποστεί και είχε επιβιώσει από έξι καρδιακές προσβολές.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ