Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το Gotham
Movies and TV

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το Gotham

Έφτασε αυτή η εποχή της χρόνου που αρχίζουμε το ψάξιμο για καλές νέες σειρές. Μια από αυτές που είναι καλυμμένη με μεγάλες προσδοκίες είναι το Gotham που κάνει πρεμιέρα στις 22 του μήνα.

Πάμε να δούμε τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για αυτό.

O James Gordon είναι ένα νεαρός, πολλά υποσχόμενος ντετέκτιβ, γιος του εισαγγελέα της πόλης που τυγχάνει να είναι και ήρωας πολέμου. Άρα έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει. Ο συνεργάτης του είναι ο Harvey Bullock ένας τύπος χωρίς ιδιαίτερους ηθικούς φραγμούς και οι δυο τους καλούνται να εξιχνιάσουν τη διπλή δολοφονία των Martha και Thomas Wayne. Οι γονείς του Bruce Wayne είναι αυτοί.

Αυτό που ψάχνουν πιο συγκεκριμένα είναι η πιθανή σύνδεση του εγκλήματος με την οικογένεια Falcone. Ο Bruce Wayne εμφανίζεται, σε νεαρή ηλικία και τον βλέπουμε να συναναστρέφεται με τον ντετέκτιβ Gordon, όχι όμως για πολύ.

Την εμφάνιση τους κάνουν πολλοί από τους χαρακτήρες που ζουν στο σύμπαν του Batman. H Catwoman είναι ο πρώτος χαρακτήρας που βλέπουμε στον πιλότο. Ο Πιγκουίνος είναι ένας μικροαπατεώνας. Ο Edward Nigma που στην πορεία γίνεται ο Riddler, είναι ειδικός ερευνητής (τύπου CSI) στην αστυνομία του Gotham, ενώ η Poison Ivy είναι ακόμα μαθήτρια. Στον πιλότο εμφανίζονται ακόμη ο Hugo Strange που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κατασκευή του Arkham Asylum και ο Harvey Dent ως νεαρός δικηγόρος.

gotham villains

Όσο για τον Τζόκερ; Εκεί τα πράγματα θα είναι αρκετά ενδιαφέροντα αφού σε κάθε επεισόδιο της πρώτης σεζόν θα συναντάμε και έναν διαφορετικό τύπο που θα έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά του, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιος είναι τελικά.

Batman δεν θα έχει. Και είναι λογικό αφού η πλοκή τοποθετείται στα χρόνια που ο Bruce Wayne είναι ακόμα πιτσιρικάς. Η σειρά έχει πρωταγωνιστή και αυτός είναι James Gordon.

Πάντως, οι πρώτες κριτικές για τον πιλότο είναι καλές και ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν. Θα ξέρουμε σύντομα.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/o3MWXRT7GU8″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

gotham poster

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: