Όλα όσα ξέρουμε για την 2η σεζόν του True Detective
News

Όλα όσα ξέρουμε για την 2η σεζόν του True Detective

Τον Ιανουάριο του 2014 είδαμε για πρώτη φορά στις οθόνες το True Detective. Και μας κόλλησε τα μυαλά στα κάγκελα. Μέσα σε 8 επεισόδια μόνο, κατάφερε να μας κάνει να κολλήσουμε τόσο πολύ, κάτι που άλλες σειρές «χτίζουν» για χρόνια μέχρι να το καταφέρουν.

Οι ερμηνείες του Μάθιου Μακόναχι και του Γούντι Χάρελσον, η ιστορία του Νικ Πιτσολάτο, η σκηνοθεσία του Κάρι Φουκουνάγκα. Όλα αυτά μαζί, έδεσαν και μας προσέφεραν στην ουσία μία ταινία διάρκειας 8 ωρών αλλά παράλληλα αλλά παράλληλα και πολλές συζητήσεις για το κεντρικό μυστήριο της σειράς. Από την εποχή του Lost είχαμε να κουβεντιάσουμε τόσο πολύ.

true detective

Και μπορεί το φινάλε για κάποιους να μην αντάμειψε τις προσδοκίες τους, εμείς παρόλα αυτά γουστάραμε και το σας το δείξαμε τότε με κάθε ευκαιρία.

Ξέραμε όμως από τότε ότι εκείνη η ιστορία τελείωσε. Κανείς από τους πρωταγωνιστές δεν θα επιστρέψει και στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, με εντελώς διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Μοναδικό σταθερό στοιχείο, είναι η πένα του Νικ Πιτσολάτο, από το μυαλό του οποίου μας έρχεται και η δεύτερη σεζόν.

Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Ιουνίου και θα πάμε να δούμε όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής.

Ξεκινάμε από την ιστορία:

Η δεύτερη σεζόν ξεκινά με τον θάνατο του Μπεν Κασπάρ, που είναι ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος σε μία πόλη της Καλιφόρνια. Η δολοφονία του είναι βίαιη και γίνεται την ίδια εποχή που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για μία συμφωνία που θα αλλάξει τον χάρτη στον τομέα των μεταφορών και των συγκοινωνιών της περιοχής.

Τρεις εκπρόσωποι του νόμου από διαφορετικές πόλεις αναλαμβάνουν να βρουν τον ένοχο. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η έρευνα τους έχει πολύ πιο μεγάλες και σκοτεινές πτυχές από ότι αρχικά νόμιζαν.

Το πτώμα του 52χρονου βρίσκεται σε μια ακτή με σατανιστικά σύμβολα χαραγμένα στο στήθος του. Όπως αποδεικνύεται ο μακαρίτης είχε γούστα για σαδομαζοχιστικό σεξ και είχε μπλέξει με τον αποκρυφισμό.

Πάμε να δούμε τώρα λίγα πράγματα και για τους τέσσερις πρωταγωνιστές και τους ρόλους τους.

Ray Velcoro (Colin Farrell): Ένας ντετέκτιβ με ένα σωρό προβλήματα, αφού το παίζει σε διπλό ταμπλό με το διεφθαρμένο κομμάτι του αστυνομικού τμήματος που υπηρετεί αλλά και με έναν μεγάλο μαφιόζο της περιοχής.

cdnvjysw4aa3ire

Frank Semyon (Vince Vaughn): Ένας μεγαλό-επιχειρηματίας και παράλληλα μεγαλό-κακοποιός που βλέπει τα σχέδια του για μία εντελώς νόμιμη επιχείρηση να πηγαίνουν στο διάολο μετά τη δολοφονία του συνεργάτη του.

true_4

Ani Bezzerides (Rachel McAdams): Μία ντετέκτιβ που βάζει την ηθική πάνω από όλα και αυτό ακριβώς είναι που τη φέρνει σε κόντρα με όσους συνεργάζεται.

true_2

Paul Woodrugh (Taylor Kitsch): Βετεράνος του στρατού και αστυνομικός της εθνικής οδού, με δύσκολο παρελθόν και μπλέξιμο σε ένα σκάνδαλο το οποίο δεν συνέβη ποτέ.

cckocfyumaaxqma

Όπως καταλαβαίνουμε και από τις περιγραφές όλοι τα έχουν τα θεματάκια τους όπως συνέβαινε και στην πρώτη σεζόν.

Η σειρά που όπως σας είπαμε θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου, θα αποτελείται και φέτος από οκτώ επεισόδια διάρκειας περίπου μίας ώρας το καθένα.

Ο Νικ Πιτσολάτο υπογράφει το σενάριο σε όλα, ενώ τη σκηνοθεσία στα δύο πρώτα επεισόδια έχει αναλάβει ο Τζάστιν Λιν. Στα υπόλοιπα επεισόδια θα υπάρξει διαφορετικός σκηνοθέτης. Ο Κάρι Φουκουνάγκα είναι πλέον στην καρέκλα του παραγωγού και μόνο.

Ακολουθούν όλα τα trailer και τα teaser που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ