Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την καλύτερη νέα σειρά του 2016
News

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την καλύτερη νέα σειρά του 2016

Μετά από χρόνια αναμονής το Preacher έρχεται επιτέλους στη μικρή οθόνη με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται το βράδυ της Κυριακής από το AMC.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο cult κόμικ που κυκλοφόρησε από το 1995 έως το 2000 με συνολικά 75 τεύχη.

Ήδη από το 1998 είχαν γίνει προσπάθειες για να μεταφερθεί το κόμικ στον κινηματογράφο αλλά όλες απέτυχαν. Μέχρι το 2013 όταν και τα δικαιώματα πήγαν στο AMC που έδωσε το πράσινο φως στους Seth Rogen και Evan Goldberg να προχωρήσουν την μεταφορά στη μικρή οθόνη.

Η υπόθεση τουλάχιστον όπως την ξέρουμε από το κόμικ είναι η εξής: Ένας ιερέας λίγο… διαφορετικός από αυτούς που έχουμε συνηθίσει, ενώνεται με ένα ισχυρό πλάσμα που έχει δραπετεύσει από τον παράδεισο. Μαζί με την πρώην του και ένα βαμπίρ από την Ιρλανδία ξεκινούν την περιπέτεια τους. Ποια είναι αυτή;  Να εντοπίσουν τον θεό!

pre_s5_ensemble_church_exterior_rgb_v6

Στη σειρά θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις αφού θα περιοριστούν οι μετακινήσεις που έδιναν ένα road trip χαρακτήρα στην πλοκή και θα επικεντρωθούμε στα γεγονότα που εξελίσσονται στην πόλη Annville του Τέξας όπου όλοι οι κάτοικοι έχουν ένα σκοτεινό και καλά κρυμμένο μυστικό.

Οι συγκρίσεις που γίνονται εδώ και καιρό με το Walking Dead βασίζονται μόνο στο γεγονός ότι και οι δύο σειρές είναι εμπνευσμένες από κόμικ, έχουν σπίτι τους το AMC και διαθέτουν μπόλικη βία.

Το Preacher όμως έχει και μπόλικο μαύρο χιούμορ κάτι που δεν συνταντάς σε καμία περίπτωση στο Walking Dead.

Ο Stephen King είχε δηλώσει ότι στη western-horror αισθητική του κόμικ (που αποτυπώνεται και στη σειρά) είχε βασιστεί η δική του συνεργασία με τη Marvel για το Gunslinger Born που εντάσσεται στη γενικότερη μυθολογία του Μαύρου Πύργου.

Οι κεντρικοί χαρακτήρες:

pre_s1_jesse_walking__mc_0044_v5

Jesse Custer (Dominic Cooper) – Ένας ξεπεσμένος ιερέας μία μικρής πόλης που περνάει μία σοβαρή κρίση πίστης και ταυτόχρονα είναι κυριευμένος από μία δύναμη που δεν μπορεί να διαχειριστεί.

pre_s4_tulip_car_shot__mc_0682_v3

Tulip O’Hare (Ruth Negga) – Η πρώην του Jesse είναι μία αδίστακτη και βίαιη εγκληματίας με ταλέντο στο να προκαλεί χάος και θάνατο.

pre_s11_cassidy_burning_mc_1142_v2

Cassidy (Joe Gilgun) – Ένα βαμπίρ από την Ιρλανδία που αγαπάει τρία πράγματα. Αίμα, αλκοόλ και ναρκωτικά. Προσπαθεί να ξεφύγει από μία μυστήρια ομάδα κυνηγών βαμπίρ μέχρι που βρίσκει καταφύγιο στην πόλη του Annville και γίνεται φίλος με τον Jesse.

Η πρώτη σεζόν που κάνει πρεμιέρα στις 22 του μήνα θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πάρα πολλές λεπτομέρειες για το κόμικ και αμέσως μετά έχουμε τα trailer της σειράς που έχουν κυκλοφορήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=TkOnmczxLY8

https://www.youtube.com/watch?v=5yK4ZGX3Vp4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: