Όλα όσα έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο
News

Όλα όσα έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Τη λίστα με το νέο περιεχόμενο για τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε το Netflix με πολλές μεγάλες επιστροφές.

Ξεχωρίζουν η 5η σεζόν του Bojack Horseman, η 2η του Iron Fist και η επιστροφή του American Vandal.

To μεγαλύτερο «χαρτί» του μήνα πάντως είναι το Maniac με τους Τζόνα Χιλ και Έμα Στόουν που κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα αμέσως μετά το trailer.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Maniac: Limited Series (21/9/2018)

Δύο άγνωστοι βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια περίπλοκη δίκη της φαρμακοβιομηχανίας που πάει στραβά. Με τους Έμα Στόουν και Τζόνα Χιλ.

The Good Cop (21/9/2018)

Ο έντιμος αστυνόμος Τόνι Τζούνιορ δέχεται συμβουλές από τον αδίστακτο πατέρα του, τον συνταξιοδοτημένο αστυνόμο Τόνι Σίνιορ, για τα πάντα: από δουλειά μέχρι ερωτική ζωή.

La Catedral Del Mar (1/9/2018)

Στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, ο αγώνας ενός δουλοπάροικου για πλούτη και ελευθερία προκαλεί την αντιπάθεια των ευγενών και την υποψία της Ιεράς Εξέτασης.

Bojack Horseman: Σεζόν 5 (14/9/2018)

Ο Μπότζακ επιστρέφει στην οθόνη ως ο πρωταγωνιστής του “Φίλμπερτ”, μιας νέας σειράς με ντετέκτιβ, παραγωγός της οποίας είναι η Πρίνσες Κάρολιν. Αλλά και οι φρίκες του είναι επίσης εδώ.

Marvel’s Iron Fist: Σεζόν 2 (7/9/2018)

Μετά την ήττα του Χεριού, η Τσάιναταουν βρίσκεται στο έλεος των αντίπαλων συμμοριών, ενώ ο Ντάνι πρέπει να προστατεύσει τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Cable Girls: Σεζόν 3 (21/9/2018)

Μετά από μια τραγωδία, η Λίδια παλεύει για την οικογένειά της, η Καρλότα βρίσκει τη φωνή της, η Άνχελες είναι σε μυστική αποστολή και η Μάργα αποκαλύπτει ένα νέο ταλέντο.

American Vandal: Σεζόν 2 (14/9/2018)

Μετά το πρώτο ντοκιμαντέρ, ο Πίτερ και ο Σαμ αναζητούν μια νέα υπόθεση. Την προσοχή τους τραβάει ένα μυστήριο με στομαχικές διαταραχές σε λύκειο της Ουάσινγκτον.

Atypical: Σεζόν 2 (7/9/2018)

Η Έλσα κι ο Νταγκ ζουν στη σκιά της κρίσης στον γάμο τους, η Κέισι παλεύει να προσαρμοστεί στο νέο της σχολείο κι ο Σαμ προετοιμάζεται για τη ζωή μετά την αποφοίτηση.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

La Femme La Plus Assassinée Du Monde (7/9/2018)

Στο Παρίσι του ’30, μια ηθοποιός που έχει γίνει διάσημη για τις βίαιες σκηνές όπου έπαιξε στο Γκραν Γκινιόλ, έρχεται αντιμέτωπη με έναν μυστηριώδη άνδρα από το παρελθόν.

Η Σιέρα Μπέρτζες Είναι Ξενέρωτη (7/9/2018)

Η Σιέρα, μια ευφυής μαθήτρια λυκείου, συνεργάζεται με μια δημοφιλή συμμαθήτριά της, για να κατακτήσει ένα αγόρι. Με τη Σάνον Πέρσερ, την Μπαρμπ του “Stranger Things”.

Η Νύχτα των Λύκων (28/9/2018)

Ένας ερευνητής άγριων ζώων παγιδεύεται σε ένα οδυνηρό μυστήριο, όταν καλείται σε ένα απομονωμένο χωριό της Αλάσκας για να βρει τους λύκους που πήραν ένα ντόπιο αγόρι.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Chef’s Table: Μέρος 5 (28/9/2018)

Τέσσερις καινοτόμοι σεφ ταρακουνούν τη γαστρονομική κουλτούρα στη Φιλαδέλφεια, την Κωνσταντινούπολη, την Μπανγκόκ και τη Βαρκελώνη.

Quincy(21/9/2018)

Βιογραφικό ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού μουσικού παραγωγού Κουίνσι Τζόουνς, σε σκηνοθεσία της κόρης του, Ρασίντα Τζόουνς.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Dragon Prince (14/9/2018)

Δύο πρίγκιπες αναπτύσσουν μια απίθανη σχέση με το ξωτικό που είχε αποστολή να τους σκοτώσει και ξεκινούν μια επική περιπέτεια για να φέρουν την ειρήνη στις χώρες τους.

Hilda (21/9/2018)

Ακολουθήστε τη Χίλντα στο ταξίδι της από έναν τόπο με ξωτικά και γίγαντες στο Τρόλμπεργκ, μια ζωντανή πόλη γεμάτη νέους φίλους και μυστηριώδη πλάσματα.

Next Gen (7/9/2018)

Η φιλία με ένα μυστικό ρομπότ μετατρέπει τη ζωή ενός μοναχικού κοριτσιού σε συναρπαστική περιπέτεια, καθώς αντιμετωπίζουν εχθρούς, σατανικά μποτ και έναν τρελό απατεώνα.

Stretch Armstrong & The Flex Fighters: Σεζόν 2 (7/9/2018)

Έχοντας κατηγορηθεί αδίκως για την επίθεση στον Πύργο του Ρουκ, οι Φλεξ Φάιτερς πρέπει να προστατεύσουν την πόλη ως κυνηγημένοι. Θα τους εμπιστευτεί ξανά το Τσάρτερ Σίτυ;

Skylanders Academy: Σεζόν 3 (28/9/2018)

Ο Σπάιρο και οι Σκάιλαντερς δημιουργούν απρόσμενες συμμαχίες και αναλαμβάνουν νέες περιπέτειες όπου η γραμμή μεταξύ καλού και κακού είναι λεπτή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

Better Call Saul (4/9/2018)

Ένας συγκλονιστικός θάνατος σπρώχνει τον Τζίμι ακόμη πιο βαθιά στα άδυτα του εγκλήματος, αλλά και πιο κοντά στη ζωή του ως Σολ Γκούντμαν.

Shooter (7/9/2018)

Όταν ένας άσπονδος εχθρός του αποκαλύπτει στοιχεία για τον πατέρα του Μπομπ Λι, ο πρώην σκοπευτής μπλέκεται σε μια συνωμοσία που επηρεάζει και την οικογένειά του.

Mr. Sunshine (1/9/2018)

Ένας νεαρός Κορεάτης που πάει στις ΗΠΑ το 1871, έτος εξόρμησης των ΗΠΑ στην Κορέα, επιστρέφει αργότερα στην πατρίδα του και ερωτεύεται μια αριστοκράτισσα.

Chesapeake Shores (3/9/2018)

Όταν επιστρέφει στη μικρή πόλη του Μέριλαντ που ίδρυσε ο πατέρας της, μια πετυχημένη γυναίκα καριέρας και ανύπαντρη μητέρα σκέφτεται να μείνει εκεί μόνιμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ