Όλα όσα έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο
News

Όλα όσα έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο

Τη λίστα με όλο το περιεχόμενο που θα προστεθεί τον Αύγουστο ανακοίνωσε το Netflix.

Ξεχωρίζουν, η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του OZARK στα τέλη του μήνα, αλλά και η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Better Call Saul που θα έρχεται κάθε εβδομάδα με νέο επεισόδιο.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα αμέσως μετά το trailer του νέου υλικού.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Ozark: Σεζόν 2 (31/8/2018)

Οι Μπερντ έρχονται αντιμέτωποι με διάφορους κινδύνους, καθώς το καρτέλ, οι Σνελ και οι Λάνγκμορ απειλούν να καταστρέψουν τη νέα ζωή που έχουν δημιουργήσει στα Όζαρκ.

Paradise PD (31/8/2018)

Μια κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες των δημιουργών του Brickleberry, Ρότζερ Μπλακ και Γουέικο Ογκούιν, με θέμα ένα αστυνομικό τμήμα του οπισθοδρομικού Νότου.

Disenchantment (17/8/2018)

Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων του Ματ Γκρένινγκ ακολουθεί τους μπελάδες μιας πριγκίπισσας που πίνει πολύ, του δυναμικού ξωτικού της και του προσωπικού της δαίμονα.

The Innocents (24/8/2018)

Όταν ένα ζευγάρι εφήβων το σκάει, το ασυνήθιστο δώρο που κατέχουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, οι οποίες σκοπεύουν να τους χωρίσουν για πάντα.

Insatiable (10/8/2018)

Μια σκοτεινή κωμική σειρά για έναν σύμβουλο καλλιστείων και ξεπεσμένο δικηγόρο που αναλαμβάνει μια ταπεινωμένη έφηβη κοπέλα, η οποία διψά για εκδίκηση.

Great News (23/8/2018)

Η φιλόδοξη παραγωγός ειδήσεων Κέιτι αντιμετωπίζει νέα προβλήματα όταν η αυταρχική της μητέρα έρχεται να εργαστεί ως δόκιμη στην ίδια εκπομπή.

I AM A KILLER (3/8/2018)

Σ’ αυτήν τη σειρά πραγματικών εγκλημάτων, οι πιο διαβόητοι δολοφόνοι αφηγούνται τις ιστορίες τους από το δικό τους πρίσμα και με τον δικό τους, ανατριχιαστικό τρόπο.

Ultimate Beastmaster: Survival Of The Fittest (31/8/2018)

Μια νέα ομάδα διαγωνιζομένων που έχουν ξεπεράσει σημαντικές δυσκολίες ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τον πιο απαιτητικό αγώνα εμποδίων στον κόσμο.

GHOUL (23/8/2018)

Ένας νεοσύλλεκτος στρατιωτικός ανακριτής φτάνει σε ένα μυστικό κέντρο κράτησης και ανακαλύπτει ότι κάποιοι από τους κρατούμενους τρομοκράτες είναι από άλλο κόσμο.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

To All The Boys I’ve Loved Before (17/8/2018)

Η ερωτική ζωή της Λάρα Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν τα μυστικά της γράμματα προς τα αγόρια που έχει ερωτευτεί βρίσκουν μυστηριωδώς το δρόμο του ταχυδρομείου.

Like Father (3/8/2018)

Ξαφνικά, ο γάμος της ακυρώνεται αλλά η εργασιομανής καριερίστρια περνάει μήνα του μέλιτος σε κρουαζιέρα με τον χαμένο πατέρα της. Με τους Κρίστεν Μπελ και Κέλσι Γκράμερ.

The After Party (24/8/2018)

Όταν ένας ανερχόμενος ράπερ γίνεται viral για λάθος λόγους, νομίζει ότι η καριέρα του τελείωσε. Αλλά ένα ξέφρενο πάρτι τού δίνει την ευκαιρία να επανορθώσει.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

Zion (10/8/2018)

Γεννημένος χωρίς πόδια και έχοντας μεγαλώσει σε ανάδοχες οικογένειες επί χρόνια, ο Ζάιον Κλαρκ ελπίζει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να γίνει ανταγωνιστικός παλαιστής.

Follow This (23/8/2018)

Παρακολουθήστε τους ρεπόρτερ του BuzzFeed, καθώς ερευνούν διάφορα θέματα, όπως παράξενες ιντερνετικές τρέλες και ασφαλείς χώρους για χρήση οπιούχων.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Pinky Malinky (17/8/2018)

Ο Πίνκι Μαλίνκι βλέπει τη θετική πλευρά σε όλα τα πράγματα, όπως στο να γεννιέσαι χοτ ντογκ. Παρέα με τους κολλητούς του, το μικρό λουκανικάκι ψηφίζει ζωή… δαγκωτό.

Ask The StoryBots: Σεζόν 2 (24/8/2018)

Πώς ακούνε τα αυτιά; Γιατί δεν πρέπει να τρώω γλυκά συνέχεια; Τα StoryBot έρχονται αντιμέτωπα με τέτοιου είδους ερωτήσεις σε μια ολοκαίνουργια σεζόν με πολλές απορίες.

The Ponysitters Club (10/8/2018)

Μια μικρή κοπέλα με πάθος για τα άλογα και οι καλύτεροί της φίλοι προσπαθούν να σώσουν και να φροντίσουν ζώα στο αγαπημένο οικογενειακό ράντσο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX

Better Call Saul: Σεζόν 4 (7/8/2018)

Ένας συγκλονιστικός θάνατος σπρώχνει τον Τζίμι ακόμη πιο βαθιά στα άδυτα του εγκλήματος, αλλά και πιο κοντά στη ζωή του ως Σολ Γκούντμαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ