Oι You Me at Six για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Αύγουστο!
News

Oι You Me at Six για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Αύγουστο!

Πέμπτη 31 Αυγούστου οι You Me At Six για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Piraeus 117 Academy!

Στην περίπτωση των You Me At Six, η επιτυχία δεν προέκυψε ξαφνικά. Αντίθετα, κερδήθηκε μετά από πολύ δουλειά, επιμονή και αφοσίωση στη μουσική και στους θαυμαστές τους.

Η alternative rock μπάντα σχηματίστηκε το 2004 στην πόλη Γουέιμπριτζ της Μεγάλης Βρετανίας κι έπειτα από την κυκλοφορία ενός EP, εμφανίσεις σε μικρές σκηνές και φεστιβάλ και την αποχώρηση του πρώτου ντράμερ, κυκλοφόρησε το 2008 η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Take Of Your Clothes”.

Ακολούθησαν το “Hold Me Down” το 2010, το οποίο σκαρφάλωσε στην 5η θέση των chart στη γενέτειρά τους και το “Sinners Never Sleep” το 2011 που βρέθηκε στην 3η θέση, έγινε χρυσό και χάρισε τα singles “Reckless” και “No One Does It Better”. Την περίοδο εκείνη δεν δίστασαν να πειραματιστούν και με τον ήχο τους, καθώς συνεργάστηκαν με τον hip-hop καλλιτέχνη Chiddy στο single “Rescue Me” και τον Oli Sykes των Bring Me The Horizon στο “Bite My Tounge”.

Μετά το “Cavalier Youth” που κυκλοφόρησε το 2014, οι You Me At Six πιο ώριμοι από ποτέ, κυκλοφόρησαν φέτος τον Ιανουάριο το “Night People”. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι groovy, με το οποίο ο κόσμος θα μπορούσε να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί μας, αλλά ταυτόχρονα να έχει ένα υπόγειο αίσθημα ανησυχίας. Κατά μια έννοια, είναι ένας δίσκος εξιλέωσης,» αναφέρει ο τραγουδιστής της μπάντας Josh Francheschi.

Στις 31 Αυγούστου και μετά την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία τους, οι You Me At Six έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Piraeus 117 Academy.

Tα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€

Tαμείο: 28€

Η Προπώληση ξεκινά την Τετάρτη 11 Απριλίου 2017

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ