Οι Serenity Broken παρουσιάζουν το Redefine ζωντανά στην Αθήνα
News

Οι Serenity Broken παρουσιάζουν το Redefine ζωντανά στην Αθήνα

Serenity Broken “Redefine” live album presentation with special guests: Sun, Rain in Life + Honeybadger. Στο Ίλιον Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα).  

Σάββατο 27 Μαϊου 2017.

Πόρτες: 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • 5€ (προπώληση)
  • 7€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (η έναρξη της προπώλησης θα ανακοινωθεί σύντομα):

  • Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, www.metalera.gr)
  • Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, τηλ.: 210 3218373, www.sydrecords.com)
  • Ticket House (Πανεπιστημίου 42 – εντός της στοάς, Αθήνα, τηλ.: 2103608366, www.tickethouse.gr)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: www.ticketpro.gr

Όταν μιλάμε για alternative rock και alternative metal, το μυαλό των περισσοτέρων συνήθως πάει στην Αμερικανική μουσική σκηνή. Δεν θα ήταν υπερβολή όμως να πούμε πως η εγχώρια παραγωγή σε σχήματα του ύφους παρουσιάζει μια ραγδαία άνοδο, ποσοτικά και ποιοτικά.

Γεννημένοι στην διαρκώς αναπτυσσόμενη underground σκηνή της Αθήνας και με τα μέλη του σχήματος να έχουν πραγματοποιήσει θητείες σε πολυάριθμα συγκροτήματα αυτής, οι νέοι, ανανεωμένοι Serenity Broken, αποτελούν το περίτρανο παράδειγμα πως η ισχυρή θέληση και η σκληρή δουλειά, μπορούν να γεννήσουν διαμάντια. Το επερχόμενο “Redefine” αντλεί τις επιρροές του ισόποσα από το συμπαγές χεβιμεταλικό ηχόχρωμα των Metallica, το γλυκόπιοτο μελωδικό grunge rock των Alice in Chains και το νεότερο κύμα εναλλακτικού metal, όπως το γνωστοποίησαν στις μάζες οι δουλειές των Godsmack, Nickelback και Shinedown.

Με τον διεθνούς φήμης drummer Γιώργο Κόλλια (μέλος των αειθαλών death metallers Nile), πίσω από το drumkit του ηχογραφήματος και την καλογυαλισμένη in-your-face μοντέρνα παραγωγή, περασμένη μέσα από το πρίσμα του –υπεύθυνου για μίξη και mastering- Ahti Kortelainen (Impaled Nazarene, Sentenced, Nightfall, Sonata Arctica, Wintersun) στα Φινλανδικά Tico Tico, το “Redefine” ζωγραφίζει κολλητικές μελωδίες πάνω σε έναν καμβά από κοφτερά κιθαριστικά riffs και συμπαγή ρυθμικά παιξίματα καταδεικνύοντας την ανάγκη της μπάντας να ζήσει μουσικά στην εποχή της, αλλά και την αφοσίωσή της στην τεχνική αρτιότητα του υλικού.

Έχοντας ξεκάθαρα στα χέρια τους, μία από τις κυκλοφορίες που θα συζητηθούν, οι Αθηναίοι Serenity Broken λύνουν τη σιωπή τους, πέντε χρόνια μετά από το πολλά υποσχόμενο “Commercial Suicide” του 2012, που έχοντας αποθεωθεί από τον εγχώριο και διεθνή μουσικό τύπο, μας προετοίμασε –όπως όλα δείχνουν- κατάλληλα για αυτό που θα ακολουθούσε.

Το Σάββατο 27 Μαϊου (ημέρα κατά την οποία το “Redefine” θα διατεθεί και σε φυσική μορφή CD), οι Serenity Broken ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ Plus στην Αθήνα, για να παρουσιάσουν τόσο το νέο τους δισκογραφικό δημιούργημα, όσο και το νέο ανανεωμένο line-up τους. Με τον Γιώργο Κόλλια ως special guest, για μέρος του setlist της βραδιάς και συνοδευόμενοι από τους grunge rockers Sun, Rain in Life και τους ανερχόμενους heavy rockers Honeybadger επί σκηνής, οι Αθηναίοι alternative metallers υπόσχονται μία έντονη συναυλιακή εμπειρία που αναμένεται να τους επαναφέρει μια για πάντα στο μουσικό προσκήνιο.

LINKS:

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

  • 3P Lab: [email protected]+30 6948182236 (Δημήτρης Κότσης)
  • Ίλιον Plus: +30 210 8824383

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ