Οι Linkin Park για τον Chester: «Mας έκανες καλύτερους ανθρώπους»
News

Οι Linkin Park για τον Chester: «Mας έκανες καλύτερους ανθρώπους»

Τέσσερις μέρες μετά τον θάνατο του Chester Bennington που έβαλε τέλος στη ζωή του την προηγούμενη Πέμπτη, οι Linkin Park τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά επίσημα για το θέμα με ανακοίνωση τους.

Το συγκρότημα απευθύνεται στον Chester με λόγια αγάπης και καταλήγει γράφοντας ότι ακόμα δεν ξέρουν ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Αγαπημένε μας Chester,

Οι καρδιές μας έχουν ραγίσει. Τα κύματα πένθους και άρνησης ακόμα σαρώνουν την οικογένεια μας και ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη.

Άγγιξες τόσες πολλές ζωές, περισσότερες από όσες πίστευες. Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε την αγάπη και την υποστήριξη τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά από ολόκληρο τον κόσμο. Η Talinda και η οικογένεια το εκτιμούν και θέλουν να ο κόσμος να ξέρει ότι ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, γιος και πατέρας. Η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ξανά ολόκληρη χωρίς εσένα.

Το να μιλάμε μαζί σου για το μέλλον, μας έφερνες έναν ενθουσιασμό που ήταν μεταδοτικός. Η απουσία σου αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί να γεμίσει. Μία θορυβώδης, αστεία, φιλόδοξη, δημιουργική, ευγενική και γενναιόδωρη φωνή λείπει. Προσπαθούμε να θυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι οι δαίμονες που σε πήραν μακριά από εμάς ήταν πάντα μέρος της συμφωνίας. Ήταν ο τρόπος που τραγουδούσες για αυτούς τους δαίμονες που έκαναν τον κόσμο να σε αγαπήσει από την αρχή. Χωρίς φόβο τους παρουσίαζες και με αυτό τον τρόπο μας έφερες όλους κοντά και μας έμαθες να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Είχε τη μεγαλύτερη καρδιά και φρόντιζες να μας το δείχνεις.

Η αγάπη μας για να φτιάχνουμε μουσική και να παίζουμε ζωντανά δεν θα σβήσει. Αν και ακόμα δεν ξέρουμε ποιο μονοπάτι θα πάρει το μέλλον μας, ξέρουμε ότι η ζωή καθενός από εμάς έγινε καλύτερη από εσένα. Σε ευχαριστούμε για το δώρο σου. Σε αγαπάμε και μας λείπεις τόσο πολύ.

Μέχρι να σε δούμε ξανά
Linkin Park

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ