Οι Foo Fighters θα παίξουν στο Ηρώδειο - Μόνο με προσκλήσεις η είσοδος!
News

Οι Foo Fighters θα παίξουν στο Ηρώδειο – Μόνο με προσκλήσεις η είσοδος!

Άλλο ένα επεισόδιο στο σίριαλ «Foo Fighters-Ηρώδειο» παίχτηκε με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Σύμφωνα με αυτό το κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο έδωσε το ΟΚ για τη χρήση του χώρου στις 10 Ιουλίου, για να παίξουν οι Foo Fighters στο πλαίσιο της αμερικανικής παραγωγής Landmarks Live in Concert.

Το τηλεγράφημα συνεχίζει λέγοντας ότι δεν θα βγουν εισιτήρια για τη συναυλία παρά μόνο προσκλήσεις που θα δοθούν από τον Δήμο Αθηναίων και το Υπουργείο Τουρισμού.

Αν δεν το ανακοινώσει η μπάντα ή το Landmarks Live in Concert εμείς δεν το θεωρούμε επίσημο αλλά όλα πλέον δείχνουν ότι το τεράστιο αυτό event είναι πιο κοντά από ποτέ. 
Αναλυτικά τα όσα γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: 

Θα δώσουν τελικά συναυλία οι Foo Fighters στο Ηρώδειο; Το ερώτημα που πλανάται εδώ και λίγους μήνες στο Διαδίκτυο απαντήθηκε χτες στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το οποίο εξέτασε το σχετικό αίτημα. Μετά από αρκετή συζήτηση και επιφυλάξεις, τα μέλη του ΚΑΣ είπαν «ναι» στην προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού για την πραγματοποίηση συναυλίας του διάσημου συγκροτήματος στις 10 Ιουλίου 2017, αλλά και στην κινηματογράφηση-βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, που θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο γνωστής αμερικανικής ταξιδιωτικής εκπομπής.

Όπως έγινε γνωστό, η συναυλία δεν θα έχει εισιτήρια, αλλά μόνο προσκλήσεις, οι οποίες θα δοθούν σε φορείς, όπως στον Δήμο Αθηναίων και στο Υπουργείο Τουρισμού, ενώ για τη μαγνητοσκόπησή της θα χρησιμοποιηθούν διαφόρων τύπων κάμερες (κάποιες πάνω σε γερανούς τύπου Jimmy Jib). Το βίντεο θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο PBS/USA στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής εκπομπής Landmarks Live in Concert, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση τριών τραγουδιών με live streaming διάρκειας περίπου 10 λεπτών. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή αμερικανική εκπομπή, που την παρακολουθούν 200 εκατομμύρια άνθρωποι. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ