Οι Black Rebel Motorcycle Club στην Ελλάδα
News

Οι Black Rebel Motorcycle Club στην Ελλάδα

Ένα από τα κορυφαία ροκ συγκροτήματα του πλανήτη επιτέλους έρχεται στην Ελλάδα για 2 συναυλίες.
οι Black Rebel Motorcycle Club θα βρεθούν στις 4 Μαρτίου στην Αθήνα στο ολοκαίνουργιο ACRO και στις 5 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal.
Εδώ και 15 χρόνια οι BRMC κυκλοφορούν τον έναν εντυπωσιακό δίσκο μετά τον άλλο και περιοδεύουν διαρκώς ανά τον κόσμο, ξεπουλώντας τα εισιτήρια σε συναυλιακούς χώρους από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ως την Κίνα και την Αυστραλία, ενώ το όνομά τους φιγουράρει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ.
Με τον χαρακτηριστικά βρώμικο και ανελέητα σέξι ήχο τους και το κατ’εξοχήν αυτοκαταστροφικό attitude, οι BRMC γράφουν το δικό τους κεφάλαιο στην rock μυθολογία.
Αν έκαναν τα πράγματα by the book και ακολουθούσαν τις επιταγές των μεγάλων δισκογραφικών, σήμερα μάλλον θα ήταν όσο διάσημοι όσο οι White Stripes και οι Strokes. Αυτοί όμως διάλεξαν τον δύσκολο, ανεξάρτητο δρόμο, βασίστηκαν μόνο στη μουσική τους και τα κατάφεραν εξαιρετικά.
Τραγούδια τους έχουν ακουστεί σε ταινίες, video games, τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, οι περιοδείες τους δεν τελειώνουν ποτέ και η δημοφιλία τους παραμένει εντυπωσιακή. Όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο μεγάλο συγκρότημα είναι.

4 Μαρτίου, Αθήνα, ACRO (Ιερά Οδός 7-11)

ΜαρτίουΘεσσαλονίκηPrincipal (Μύλος)

BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB
+ guests

Εισιτήρια

Προπώληση: 23 Ευρώ (200 εισιτήρια για κάθε συναυλία), 25 Ευρώ στα www.ticketarena.grwww.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και από 20/12 στο TickethouseΘεσσαλονίκης
 
Ταμείο: 28 Ευρώ
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr και 2109636485 (καθημερινά 12.00-17.00)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ