Οι Αθώοι που έρχονται στο Netflix δεν πρέπει να είναι και τόσο αθώοι
News

Οι Αθώοι που έρχονται στο Netflix δεν πρέπει να είναι και τόσο αθώοι

Όταν οι έφηβοι Χάρι και Τζουν φεύγουν από τις καταπιεστικές τους οικογένειες για να ζήσουν μαζί, ξεκινά ένα ασυνήθιστο ταξίδι αυτοανακάλυψης, το οποίο ανατρέπει το αθώο τους όνειρο.

Τα μυστικά που τους έχουν αποκρύψει οι γονείς τους δοκιμάζουν την αγάπη τους σε οριακό σημείο. Ταυτόχρονα, το αναπάντεχο χάρισμα που διαθέτουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, ικανές να τους χωρίσουν για πάντα.

Η σειρά Οι Αθώοι αποτελεί παραγωγή της βρετανικής εταιρείας New Pictures, με επικεφαλής τους Τσάρλι Πάτινσον, Ελέιν Πάικ και Γουίλοου Γκριλς. Η σειρά δημιουργήθηκε από την Χάνια Έλκιντον και τον Σάιμον Ντούρικ. Ο Κρίς Κρουσέρ έχει ρόλο παραγωγού, ενώ ο Φάρρεν Μπλάκμπουρν είναι ο executive producer της σειράς (μαζί με τους Τσάρλι Πάτινσον, Ελέιν Πάικ και Γουίλοου Γκριλς) και σκηνοθέτης 6 επεισοδίων, από τα 8 συνολικά.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Σόρσα Γκράουντσελ (Η Κλίκα, Iona, Sleeping Lions) στο ρόλο της Τζουν, ο Πέρσελ Ασκότ (Wizard vs. Aliens, The Weekend Movie) στο ρόλο του Χάρι και ο Γκάρι Πιρς (Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό, Μεμέντο, Ο Λόγος του Βασιλιά) στο ρόλο του Χάλβορσον.

Η σειρά αναμένεται στο Netflix μέσα στο 2018. Δείτε το πρώτο teaser:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: