Οι 15 καλύτερες νέες σειρές του 2017!
News

Οι 15 καλύτερες νέες σειρές του 2017!

Άλλη μία χρονιά φτάνει  στο τέλος και στη λίστα με τις δεκάδες σειρές που… καταβροχθίζουμε εδώ και χρόνια ήρθαν να προστεθούν και ένα σωρό άλλες που έκαναν πρεμιέρα μέσα στο 2017.

Αυτή που ακολουθεί είναι η λίστα με τις 15 αγαπημένες μας και φυσικά περιλαμβάνει ΜΟΝΟ όσες έχουμε δει. Υπάρχουν κάποιες τρανταχτές απουσίες (The Deuce, Big Little Lies, The Good Doctor) με μοναδική δικαιολογία της απουσίας τους, την προφανή. Δεν τις έχουμε δει ακόμα. Παίρνουμε βαθιά ανάσα λοιπόν και ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση.

15) Mr Mercedes

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King που κατέληξε βέβαια να γίνει τριλογία, το Mr Mercedes ασχολείται με έναν συνταξιούχο ντετέκτιβ που δεν κατάφερε ποτέ να συλλάβει τον υπεύθυνο για ένα μεγάλο μακελειό στην πόλη του. Ο παρανοϊκός δολοφόνος επιστρέφει και βάζει στο παιχνίδι τον πρώην πλέον ντετέκτιβ, σε ένα παιχνίδι γάτας και ποντικιού, με τους δυο τους να αλλάζουν συνέχεια ρόλους.


14) Riverdale

Το κόμικ του Άρτσι μεταφέρεται στη δεκαετία μας, σε μία σειρά που συνδυάζει το μυστήριο με τις εφηβικές ανησυχίες. Και το κάνει με επιτυχημένο τρόπο μέχρι τώρα, και καλύπτει το κενό στην κατηγορία του σκοτεινού εφηβικού δράματος που άφησε πίσω του το Vampire Diaries.


13) Taboo

Θα είμαστε εντελώς ειλικρινείς σε αυτή την περίπτωση. Αν στο Taboo πρωταγωνιστούσε άλλος ηθοποιός δεν θα το είχαμε καν σε αυτή τη λίστα.  Ο Tom Hardy έφτιαξε μια ολόκληρη σειρά για να περιφέρεται ως ο πιο σκληρός καργιόλης κόσμου. Και το κατάφερε!


12)  Ozark

O Τζέισον Μπέιτμαν σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει, υποδύεται τον λογιστή μαφιόζων και όταν τα πράγματα πάνε κατά διαόλου, υπόσχεται στα αφεντικά του ότι θα καταφέρει να ξεπλύνει μπόλικα εκατομμύρια δολάρια στα Ozark. Μία εντελώς υποβαθμισμένη περιοχή με ελάχιστες προοπτικές. Κάποιοι το αποκάλεσα Breaking Bad των φτωχών αλλά η σειρά βλέπεται καλύτερα απαλλαγμένη από τέτοιου τύπου άνισες συγκρίσεις.


11) Mind Ηunter

Είναι πολλοί αυτοί που έχουν το Zodiac στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες ταινίες του Ντέιβιντ Φίντσερ. Αν μπαίνεται και εσείς σε αυτή την κατηγορία τότε δεν πρέπει να χάσετε το Mind Hunter που στα 10 επεισόδια του μας βάζει στα πρώτα στάδια της δημιουργίας του ειδικού τμήματος του FBI για τους serial killers. Μην περιμένετε δράση, αλλά μπόλικη κουβέντα και ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα.


Διαβάστε τη συνέχεια με τις θέσεις 10 έως 6 στην επόμενη σελίδα >>>

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ